Pasta Mania At KLIA2 Italian Food

Korang kalau pergi KLIA2 jangan lupa singgah makan kat Pasta Mania Italion Food tau.
Biasa saya makan Aglio Chicken Basil.
Sedap sangat sampai dah kemaruk sanggup buat Aglio sendiri kat rumah.
Menjadi pulak tu haha.

Puncanya masa kami duty first time kat KLIA2 open day hari tulah.
Terfikirlah jugak nak makan kat mana yang sedap sampai tak boleh lupa.
Sekali ada staff KLIA2 offer kat kami petugas2 ni.
Katanya menu pasta mania sedap. So kami pun cubalah sendiri menunya.

Service tak yah cakaplah, memang tip top.
Mereka memang terlatih. Biasanya waktu lunch memang penuh Pasta Mania ni.
Hari jumaat tak payah cakaplah lagi ramai giler orang makan lunch kat sini. Haha..

Kita boleh tengok sendiri apa yang dia masak kat dapur tu haha.
Menjulang2 api aku tengok.

Ok, ini dia menu Aglio Chicken Basil Cuma RM9.90 je.
First time cuba memang terangkat.
Kenyang gila makan.

Saya macam biasalah akan order ice lemon tea.
Air lain ada tapi gelas tinggi takut overload dah rugi tak habis haha.

kredit to www.venusbuzz.com

Ok Bye!


9 comments

June 18, 2014 at 7:47 AM

hihi saya pun dah try makan kat sini..
tapi tak dan buat review lagi.
setuju and kedainyaaa sangat cute kan..

June 18, 2014 at 8:45 AM

ya mmg selesa mkn kat situ... hehe

June 18, 2014 at 12:00 PM

Belum berkesempatan masuk lagi ke situ

June 18, 2014 at 1:54 PM

Jangan lupa singgah kalau datang KLIA2 hehe.

June 19, 2014 at 12:09 PM

salam kenal.. menarik untuk dicuba. saya dah pergi KLIA2 ni tapi tak perasan kedai ni pulak. next time kena carilah...thx for sharing..

June 19, 2014 at 4:04 PM

ya mesti cuba tau...=)

June 19, 2014 at 10:42 PM

Aglio Chicken nampak sedap..

bestnya. KLIA eh? alahai jauh -_-

June 20, 2014 at 8:07 AM

nak travel nanti try la kat sini hihi..

June 23, 2014 at 5:37 PM

Kat Gateway@klia2 feel free to come and try

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia