Bila Ayah Layan Anak



Zulaikha baru dapat koleksi of aeroplane yang dibeli oleh tok abah dia.
Balik rumah terus ajak ayah dia main sama-sama.
Ayah dia layan jelah tapi main style lelakilah.
Entah mana datang, tiba-tiba raksaksa pink tu muncul pulak. Haha.
Pengaruh TV terlalu kuat, tu yang ayah dia pun tersampuk sama.
Nasib baik tak ada otomen sekali.
Kalau tak, habis minda anak aku dipengaruh dek ayah dia dengan kewujudan otomen tu.
Comel tak raksaksa tu haha?
Aku? Layan jelah dua beranak ni punya perasaan.
Janji bahagia sudah.
Korang nak tau berapa RM tok abah dia beli set of aeroplane tu?
Harga cuma RM2 je, dalam ada 4pcs.
Murah tak?! Murahkan?
Haaaa hanya ada di kedai RM2.
Sekian.

4 comments

July 7, 2014 at 10:17 PM

murah tapi cantik.. hehe raksasa comel.. alolololo ^__^

July 7, 2014 at 10:26 PM

comelkan raksaksa itu... rasa mcm tak takutkan... hahaha..

July 8, 2014 at 11:24 AM

oke la tu..ajar anak berjimat.. klu ade otomen, otomen gelak guling2 tengok resaksa pink! xD

July 8, 2014 at 11:37 AM

hahaha.. betul..betul..betul...

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia