Zulaikha terpurchase game kat google play

Assalamualaikum

Korang tengok, terror tak terror anak aku yg 3 tahun lebih ni purchase thooth pack kat google play. Bukan murah2 ye, 14.99 dolar melayang. Sangat panas hati aku tapi apa nak buat benda dah jadi. Redhakan jelah duit tu pergi. Cuma yang ralatnya RM50 terbang sesaja tanpa faedah. Kalau masuk ASB pun ada dividen sikit tau? Huhuhu... Akan ku uninstall semua game dlm galaxy tab tu... pepandai je purchase... nak gosok gigi talking ginger je pon, bukan gosok gigi dia... huhuhu...

Thank you...??? 
berair mata tengok amount tu... pakai visa aku pulak tu...




10 comments

August 25, 2013 at 4:46 PM

huhu..ruginye..

August 25, 2013 at 4:55 PM

banyaknya -__-
nak dekat 30 or 40 hinggit huhu

August 25, 2013 at 5:35 PM

hehe..terernya dia

August 25, 2013 at 5:59 PM

memang rugi... mak nangis ni huhu...

August 25, 2013 at 6:00 PM

mmg banyak.. RM50 kena charge klu convert duit kita... amount tu klu beli barang daput pun lepas der...

August 25, 2013 at 6:01 PM

budak bertuah tu mmg terer, mentang2 no tu dah setting siap2 kat google play, dia main tekan2 je... tau2 dah beli... waaaaa...

August 25, 2013 at 10:12 PM

Perghhhh, 50 tu perghhhhhhhhhh.

August 26, 2013 at 7:46 AM

ya... 50 ya... bukan sikit2, tp banyak huhu...

August 26, 2013 at 2:48 PM

Banyaknya.. RM50.. Dapat bayar bil bb saya.. Hahah..

August 26, 2013 at 6:43 PM

itulah pasal... huhu..

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia