Gambar Rumah Saya Melalui Satelite

Assalamualaikum,

Ini namanya tak ada kerja. Saya google map nak gi ke Taman Kosas, Ampang. Lain yang google lain yang sy buat. Terus sy view zoom atas bumbung rumah sy nak tengok cam ne rupanya dari atas. Haha... Entah taon bilalah satelite amik gambo ni gaknye kan?


6 comments

July 18, 2013 at 10:59 AM

dekat yg rumah 3 tingkat tu ek? hehehe...cer google sekali office sally kat Taman Rasmi 7 :P

July 18, 2013 at 11:06 AM

nampak bumbung je.. nt search rumah kita plak ye. blh datang rya. hehe

July 18, 2013 at 11:48 AM

taman kosas tu kawasan high class ke? byk condo je kat situ sy tgk.. huhu...

July 18, 2013 at 11:49 AM

good idea... boleh buat map

July 18, 2013 at 6:43 PM

Kalau saya memang langsung tak kelihatan..

July 18, 2013 at 8:37 PM

serius? kenapa tak nampak?

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia