KM Dah Selamat Bersalin Pada 7 April 2015

Assalamualaikum,



Alhamdulillah... 
KM telah selamat melahirkan baby boy pada 7 April 2015 pada jam 6:50pm secara czer. 
Sebenarnya KM belum betul-betul bersedia nak tulis pasal kelahiran kali ni. 
Masa terlalu pantas, cepat dan tahu-tahu je dipaksa bersalin 30weeks 4 days. 
Tak sempat nak kumpul cerita, kenapa, bagaimana, bila masa? 
KM kena duduk, ingat balik kejadian sebelum 7 April 2015. 
Cewah, macam cerita gempak pulak hehe.
Sepanjang hidup KM, ini pertama kali jadi macam ni. 
Dan pengalaman kali ni buatkan KM rasa betul-betul insaf dan trauma.
Kali ni berbeza sangat dengan pengalaman bersalinkan Zulaikha dulu.
Oklah, next time bila dah ready, KM share kat sini ya.
Bye!

15 comments

May 10, 2015 at 11:03 PM

lamanya KM berehat dari berblogging ya....alhamdulillah masih ingat blog saya

May 10, 2015 at 11:03 PM

Tahniah buat kelahiran anak kedua baby boy ya....semoga menjadi anak yang soleh

May 11, 2015 at 6:28 AM

tahniah2222 kak KM....lamenya kak km xdtg jenguk blog kita...rindu nye, dah beranak dah...cepatnya masa berlalu kan.....welcome back :D muah untuk baby yer :D

May 11, 2015 at 8:51 AM

Asslmkm sis KM.. Tahniah ya.. Xsabar nk bca story klahiran bby boy.. Dh sepasang bby sis.. Hihi

May 12, 2015 at 12:13 PM

Yeay, kita dapat anak buah!! *tetibe* hehehe Tahniah KM, ingat pesan ni, jangan upload gambar baby baru lahir. Dah lepas 44 hari baru okay. ^_^

May 12, 2015 at 12:52 PM

Alhamdulillah tahniah KM.. semoga sentiasa sihat dan ceria sekeluarga.. aamiin.

May 12, 2015 at 12:59 PM

@aRz MoHamestilah ingat arzmoha hehe...

May 12, 2015 at 1:00 PM

@aRz MoHaterima kasih... dengan izin Allah... amin..

May 12, 2015 at 1:00 PM

@Siti Aisya Ibrahim terima kasih yang hihi... mmg cepat masa berlalu.. ni pun dah sebulan...

May 12, 2015 at 1:01 PM

@sya mimie terima kasih... insyaAllah... akan cerita...

May 12, 2015 at 1:02 PM

@Gee Lion mmg tak boleh amik gambar pun... dia masih di NICU... ada jugak curi2 snap gambar buat lepas rindu tapi hanya KM je boleh... orang lain tak boleh snap haha... only his mother...

May 12, 2015 at 1:03 PM

@Khir Khalid terima kasih en khir..

May 12, 2015 at 2:29 PM

Tahniah sis.

May 15, 2015 at 12:18 AM

Tahniah KM.. Wah.. Awal btul bby nk lihat dunia ya..

June 19, 2015 at 6:02 PM

kak KM...nnt ceritalah camne boleh bersalin paksa camnie....kita tengok facebook kak KM, baru dapat tahu.... wat happen? cerita tau, kita berminat nak baca story ibu2 ni...nnt esok2 nk jadi ibu, kita boleh refer pada pengalaman ibu2 sekalian... semoga baby kak KM sehat dan membesar dengan comel sekali yer :D muah kan baby utk kita yer kak KM... muah jugak untuk kak KM.... :D semoga aktif balik blogging yer :D

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia