Dah Semak Senarai Peserta Ke Belum?

Assalamualaikum,

Yeay! GA Sept KM hampir tamat.
Siapa yang belum join, masih sempat lagi kalau nak join.
KM tengok penyertaan sangat memberansangkan.
Korang seronok ke tidak?
Kalau seronok, inshaAllah next time kita buat lagi.

Okeh, sebaik sahaja tamat GA ni, KM mohon kerjasama semua untuk check link GA masing-masing.
Kalau ada yang tercicir, sila tinggalkan link GA korang di komen entry ni untuk KM update.
KM akan go through satu per satu sambil buat lawatan tapak ke blog korang.
Siapa yang belum penuhi syarat-syarat GA, sila berbuat demikian.
Hari tu ada yang bertanya soalan, "Kalau tak ada insta, boleh join ke?"
Jawapannya "Boleh sangat, tak ada masalah. Silalah join."

KM bagi tempoh tiga hari tau (Jumaat, Sabtu dan Ahad) untuk korang penuhi syarat GA ni, iaitu sebelum entry pengumuman pemenang dikeluarkan.
Jadi gunalah masa tu sebaiknya sementara KM membuat lawatan tapak ke blog korang.
KM akan umum pemenang pada hari Isnin 29 Sept 2014 nanti.
KM tau korang rasa berdebar, *Cewah! Berdebarlah sangatkan? Haha!*
Harap korang bersabar dan dapat tunggu dengan tenang ya.
Sekian daaa...






10 comments

September 24, 2014 at 1:11 PM

wah... da nak tamat .. nt nadyya semak :D

September 24, 2014 at 1:16 PM

singgah sini..

September 24, 2014 at 1:49 PM

tinggal beberapa hari je lagi. x sabarnya!

September 24, 2014 at 3:02 PM

km umum pemenang time bfday anis la..hihihi... moge2 ade luck la nt..amin... :)

September 24, 2014 at 3:31 PM

terima kasih menganjurkan...semoga ada tuah buat semua...^_^

September 24, 2014 at 6:39 PM

wahh 5 hari je lagi...berdebor... :D

September 24, 2014 at 8:28 PM

Dah semak dah kak KM :)
Siap blogwalking sekali. Tunggu kak KM update list sampai GA tamat je ni. Serius best segmen ni. Seronok kenal ramai blogger :)

September 26, 2014 at 1:36 PM

Tak sabar nak thu siapa pemenang nya..hee :)

September 26, 2014 at 9:20 PM

akak yg jadi spinsor ni pun gementar gak :-)

September 26, 2014 at 10:03 PM

Good luck to all.

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia