Terjebak Shopping Bag Di KLIA

Assalamualaikum

Tak tahulah apa kena dengan daku ni. Semenjak dua menjak ni gatal tangan nak shopping je koje. Dalam kata tak mo beli tu akhirnya daku terjebak jugak beli hand bag warna pink kat KLIA. Fav collor pulak tu. Padahal niat nak pergi jamuan raya kat office sana. Nilah namanya sambil menyelam minum air hehe... Astagfirllah... lepas ni daku janji tak beli apa dah.
Hand bag baru dari KLIA

Daku sendiri pun takut bila kenangkan nafsu shopping sendiri. Lepas ni nak tunggu set comforter pulak sampai. Hah! Tengok tu! Terpurchase jugak sbb mata bersinar2 tengok set cadar yg cantik tu. Warna kalo ada color pink tu mesti daku rembat satu huhu... Dasyat tak dasyat la daku shopping. Mata ni nampak cantik je semua benda kat kedai tu. Belum lagi daku sebut yg lain2 dan sebelum2 ni... Huhu...

Online purchase. Gilakan warna pink tu sebenarnya. Pastu ada coloful ngeee...

Okaylah sy nak melaram... daaa...

8 comments

September 5, 2013 at 8:40 PM

kalau kat KLIA barang mmg mahal >.<

September 5, 2013 at 9:58 PM

Jgn risau, akak tak pernah beli time harga mahal hehehe.. ni harga offer mcm harga online jugak... harga asal RM147

September 6, 2013 at 11:34 AM

hehehe mula2 shopping tak hingat. pastu balik rumah mesti rasa 'knpa aku bel semua ni'. hehe takpe.. shopping tu terapi. :)

September 6, 2013 at 11:57 AM

ya betul tu hehe... bila kenang balik napela aku beli bag ni.. tp bila fikir balik mmg perlu beli bag lama dah koyak hehehe..

September 6, 2013 at 1:13 PM

cantiknya cadar tu! comellll :D

September 6, 2013 at 2:18 PM

cantikkan hehe..

September 7, 2013 at 8:46 AM

lawa.. dan cantik..... cadar tu nampak awesome..

September 7, 2013 at 11:22 AM

mmg kak mia sbb tu sy terjebak utk beli... mata bersinar2 je pandang cadar ni...

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia