Celcom Broad Band Dah Over Quota

Assalamualaikum,

Data plan ku dah over quota data. Payah betul nak masuk satu2 blog. Even dah purchase untuk 1gb pun still slow nak mampus. Kena usaha gigih dan sabar untuk melawat blog kwn2. Loading dia punyalah lama. Tambah pulak gambo pun tak appear. Rasa dunia ni kosong bila baca tak dak gambo kat blog korang muahahaha... So, bertabahlah menghadapi kesembapan dan kelembapan data plan hingga 18 july ni. Perkara ni memang biasa berlaku every month. Dah lali walaupun sakit hati hahaha...


4 comments

July 4, 2013 at 3:51 PM

memang cam tu kalau habis limit tu dik...
cik akak salu kena...
sabar je lah dik..:)

July 4, 2013 at 4:36 PM

mmg tgh sabo ni cik kak huhuhu...

July 4, 2013 at 6:38 PM

Kalau saya memang rasa macam nak gigit jer BB tu..

July 4, 2013 at 8:55 PM

bkn takat nak gigit je.. rasa nak baling ke laut pun ada... huhu...

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia