Penggemar Ayam Percik

Assalamualaikum,

Semalam cuti. Hubby ada urusan sikit so temankan dia. Lepas tu kami terus ke alamanda. Perut dah lapar gilez. Sampai2 je, mata dah terbayang makanan. Tetiba lalu satu restoran ni, terus terliur bila tengok menu dia. Terliur sy cakap kat korang, mcm terliur org mengidam tau tak. Bukan mengidam sbb pembawakan budak tapi sebab lapo. So... menononglah kami terus masuk dalam restoran ni.

Kalau korang tengok ayam ni, korang rasa2 kami makan kat mana? Sedap betul ayam perciknya bila time2 lapo makan, seleranya membuak-buak je.
 Dek kerana ketamakan makanan, kami ingat nak order sekor ayam tapi hubby kata takut tak habis orderlah sebelah je. So dapatlah yg macam gambar kat bawah ni.

Sebelah ayam ni pun dah cukup kenyang bg kami berdua. Maaflah ya, tak sempat capture gambar sebab dah kebulur sangat time ni. Sedo2 je dah tinggal tulang je. Hahaha
So, sy minta bantuan dari encik google utk gambar2 di atas. Rasanya korang dah taukan tepat ni? Nghehe... Terdesak-terdesak time lapo bolehlah singgah sini, bukan ramai org pun... SEDAP!

6 comments

July 4, 2013 at 10:44 PM

untunglah dapat makan ayam tu..hihi...sedap je...

July 4, 2013 at 11:03 PM

memang sedap... dah lapo bedal je...

July 5, 2013 at 12:28 AM

Sedap

July 5, 2013 at 8:12 AM

memang sedap haha..

July 5, 2013 at 10:15 AM

omg!!! menggugat selera ni!

July 5, 2013 at 10:18 AM

haha... mmg menggugat....

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia