Parcel Shawl Dari Lydia Scalorlish

Assalamualaikum,

Shawl raya ku dah sampai ngehehe... Teruk daku bershoping online kali ni. Mentang2 nak raya, habis mcm2 daku beli. Malas nak keluar jalan2. Letih dibulan puasa ni huhu. So semua shopping dihujung jari. Dah lama berangan nak beli shawl butterfly ni. Dalam banyak2 design, corak biru dan pink ni jugak yg daku berkenan sebab sama dgn baju raya.

Cari kat google hanya jumpa dua seller je yg jual shawl design ni. Satu dari semenanjung, satu dari sarawak. Oleh sebab berkenan sangat2 nak pakai raya, sy usha yang semenanjung dulu tapi rupanya dah sold out. Huhu... Lepas tu terus terjah album Lydia Scalorlish dari Sarawak ni, kebetulan masih available lagi. Apa lagi, terus ku rembat dua. Hehehe...

Banyak lagi design menarik yg merambangkan mataku. Kalau boleh nak rembat semua je yg ada design butterfly... bapak tamaknya daku ni, huhuhu...

So, kalau korang peminat shawl, bolehlah terjah album Lydia Scalorlish ya. Harga hanya RM15 je sepasang.

Ni gambar dari Lydia Scalorlish

Ni juga gambar dari Lydia Scalorlish

Tapi ini gambar shawl yg sy terima. Hehe... 
Tak sabarnya nak pakai hari raya nanti.

4 comments

August 2, 2013 at 10:55 AM

cantiknya.. butterfly lagi. selamat hari raya.

August 2, 2013 at 11:04 AM

Selamat hari raya jugak..

August 2, 2013 at 7:11 PM

comel..

August 2, 2013 at 7:24 PM

comelkan? hehe

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia