Baju Raya Kami Sedondon Tahun Ni

Assalamualaikum,

Puasa pun belum start tapi dah cerita pasal baju raya. Okay, yang excitednya sebab aku tempah baju gaun muslimah untuk Zulaikha. Mak dia tak lawa tak kisah, janji anaknya lawa dan comel haha. Konon2nya tempah warna biru dan pink. Bila suruh test kat badan, bukan main seronok lagi menari. Yang kelakar, siap nyanyi lagu 'Let It Go' Apa kena mengena entah dengan Frozen hahaha. Agaknya tema warna biru tu yang buat dia rasa macam Elsa kot. Layan jelah anak dara aku sorang tu.

Ni baju raya pertama

Ni baju raya ke dua


 

 
Tengoklah betapa terujanya dia bila dapat pakai gaun tu. Bila suruh bukak baju tu nak basuh, dia tak nak.
Siap menari dan nyanyi lagu 'Let it go' yang macam aku cakap tadi, haha.
Sekali tengok dah macam diva dah anak aku ni haha.
Layan jelah keletah budak diva ni. Janji dia happy sudah.

P/S: Korang dah ada baju raya ke belum? hehe

4 comments

June 20, 2014 at 1:59 PM

alolo comelnyaaaa :)

baju raya kite lom siap lagi.. tp temanya warna jingga kot.. hahaha
tapi yang penting setiap taun baju raya sy mesti ade warna pink jugak =p

June 20, 2014 at 2:02 PM

samalah, mesti nak kena ada warna pink sikit walaupun tema biru haha...

June 20, 2014 at 7:54 PM

Demam frozen skrg ni. Hihi saya kecik2 pon minat gaun..skrg ni bg anak2 pulak la pakai gaun..xcari baju raya lagi ni..mgu depan jela yg ada...pastu puasa dah

June 21, 2014 at 12:28 AM

Dulu pun mak sy suka beli gaun utk sy dan sekarang sy pulak tempah baju utk anak... haha... tempah atau beli sekarang senang... lepas ni tinggal baju bapak dia pulak nak beli hihi... kesian bapak dia...

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia