Tak Sempat Nak Share Entry huhu

Assalamualaikum,

Hai korang! Rindu tak kat aku? Haha...
*cakaplah rindu, cakaplah rindu, aku nak dengar ni huhu*
Hari ni aku tak sempat nak share apa-apa kat entry tau.
Malam tadi tido awal, tak sempat nak mengarang.
Itulah jadinya bila setiap kali tidurkan Zulaikha, dengan aku-aku sekali go haha.
Dan malam tadi jugak aku pertama kali tido 8 jam tau.
Bangun pagi, pergh!!! sengarnya mata wei.
Haaa korang kiralah aku tido pukul berapa dan bangun pukul berapa haha.

Aku tengok kat draft punyalah banyak yang nak di share
Tapi nak draft pepanjang tu punyalah bercinta wei.
InsyaAllah malam ni kalau sempat sekali gus aku publish.
Haaa korang bacalah entry aku sampai lebam mata ya hihi.


Oklah, itu je nak cerita.
Daa..

17 comments

September 25, 2014 at 5:20 PM

hehehe slmt mengarang.

September 25, 2014 at 5:34 PM

amboiii gmbr last tu.. byk bnde nk buat eh kak KM..huhuhu

September 25, 2014 at 6:50 PM

dah lama tak tito awal

September 25, 2014 at 6:57 PM

biasa lah kalau ada komitmen lain mesti terbengkalai blog ni

September 25, 2014 at 7:27 PM

Kata rindu pon bukan KM denga kan..? Taip rindu je lah..haha..

September 25, 2014 at 7:39 PM

hahaha mama kaori

September 25, 2014 at 7:59 PM

Kemari semua draft che nak baca :)

September 25, 2014 at 9:45 PM

jenguk sini Akak KM..

September 26, 2014 at 7:21 AM

super mommy! hehe im back km :)

September 26, 2014 at 8:03 AM

hahahahah rindu nihh ;)

kite tag ;)
http://loveneddy.blogspot.com/2014/09/the-liebster-award-by-aunidenovella.html

September 26, 2014 at 8:38 AM

Ok la tu byk yg nak d cerita lya x taw apa lgi nak d dongeng kan kat blog hhee

September 26, 2014 at 1:35 PM

Gambar last tu yg tak tahan..haha..woman multitasking..hehe :)

September 26, 2014 at 5:51 PM

saya pula, line dekat rumah tu
semput giler! geram!
tak dapat nak berupdate

September 26, 2014 at 8:29 PM

Sorry dear x dpt singgah sini hari2

September 26, 2014 at 10:02 PM

Sebenarnye busy tu bagus juga.
Melatih kita bekerja dengan pantas.

September 27, 2014 at 10:18 AM

tak kan lebam kott baace entry KM...
hehehe rindue nak rindue laaa

October 1, 2014 at 12:08 PM

samalah kita. haritu busy sangat dengan final exam. sekarang ni rasa malas lak nak share pape. padahal banyak dalam kepala ni. adeh

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia