#6 Ranking Alexa karyamahirah.blogspot.com

Hari ni

Assalamualaikum korang!

Hari ni aku rajin sikit nak buat perbandingan ranking alexa.
Alhamdulillah... ranking makin melonjak naik sejak buat segmen hihi.

Kalau korang tengok pada 3/8/2014 ranking KM di tempat ke 12,236k
Tapi pada hari ni, bersamaan 6/8/2014, ranking KM telah melonjak naik di tempat ke 7,612k
Seronoknya aku wei!!
Aku ucap banyak-banyak terima kasih kat korang yang selalu jenguk KM.
Dari semasa ke semasa aku akan baiki entry supaya korang tak jemu nak baca.
I lap u la korang!
Ok bye!

Hari tu

34 comments

August 6, 2014 at 5:30 PM

wahhhhhh.. bukan main naik tingginya! tahniah kak KM :)

August 6, 2014 at 5:38 PM

Tahniah akak ^^, TUmpang gembira juga :)

August 6, 2014 at 7:48 PM

Tahniah akak! (h)

August 6, 2014 at 7:54 PM

Assalam KM,
JM baru nk berjinak2 BW kat sini :-) nak tahu gak apa yg d kongsi d blog ni sekali baca entri wowwwww mmg blog yg menjadi kesukaan ramai sbb ranking makin tinggi. Boleh lah JM singgah sini selalu :-)

August 6, 2014 at 8:00 PM

terima kasih... gigih ni dik oi haha :-d

August 6, 2014 at 8:00 PM

terima kasih fiona.. :)

August 6, 2014 at 8:01 PM

terima kasih... dik.. :)

August 6, 2014 at 8:02 PM

waalaikumsalam.. biasa2 je JM. Sy cuma blogger picisan :)

August 6, 2014 at 8:02 PM

Tahniah kak KM..Wanie akan sentiasa support blog ni dan kak KM.. (h)

August 6, 2014 at 8:17 PM

toce... toce.. :))

August 6, 2014 at 9:46 PM

uhwaawaaa.... tahniah kak.. turun banyak tuu.. hihi

August 6, 2014 at 10:19 PM

Ranking kita jatuh. Sebab tak rajin update entry. Adoi. Ke mana mood blogging irrayyan.com ni. Tulunnn

August 7, 2014 at 12:33 AM

cepat2 update banyak-banyak kak irra, saya support blog akak juga ^^,

August 7, 2014 at 3:06 AM

thanks... haha gigih ni :)

August 7, 2014 at 3:07 AM

slow-slow ira... tp jgn lama sangat... nanti jadi sejuk lagi susah... huhu

August 7, 2014 at 6:32 AM

wah wah wah,...congrats, KM

August 7, 2014 at 7:54 AM

bestnyee..jadi excited nak berblog!hikhik

August 7, 2014 at 8:39 AM

Terima kasih farrah... semua ni sbb korang jugak. Klu tak, xdela ranking ni duk kat 7k tu..

August 7, 2014 at 8:41 AM

Excitedkan? Haaaa..

August 7, 2014 at 9:50 AM

cayalah kak KM..klik air asia for you ;p

August 7, 2014 at 1:52 PM

JM kalau dah sampai bersedia jawap soalan hehe. JM best

August 7, 2014 at 1:53 PM

KM tahniah. teruskan. Gunakan media sosial sebagai perantaraan untuk menyampaikan info terkini blog.

August 7, 2014 at 2:33 PM

I lab u too..
Melonjak naik begitu tinggi.
Semoga terus success.

August 7, 2014 at 2:46 PM

terima kasih sal :)

August 7, 2014 at 2:46 PM

Baiklah, sy guna sebaiknya :)

August 7, 2014 at 7:08 PM

wah mendadak naik

August 8, 2014 at 9:38 AM

tahniah.. mendadak naiknya.. hehehe..

August 8, 2014 at 12:05 PM

Caya lah! Tahniahhhh

August 8, 2014 at 12:59 PM

toce.. toce.. :))

August 8, 2014 at 1:40 PM

toce.. toce.. :))

August 10, 2014 at 12:10 AM

Irrayyan jatuh-jatuh pun laju jugak dia lari

August 10, 2014 at 12:11 AM

All the best

August 10, 2014 at 10:03 AM

Alhamdulillah...

August 10, 2014 at 10:45 AM

:)

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia