Eh Bergurau Pulak Mahirah Ni?

Assalamualaikum korang!

Aku tau korang semua pernah baca gurauan ni kan? Tapi tak kira, aku nak jugak share lagi sekali. Aku rasa benda ni menarik dan kelako, haha! Jom kita main permainan ni, confirm korang tergelak guling-guling sendiri, kikiki.

i) Pilih bulan kelahiran korang:

1- aku cinta dengan
2- aku gigit
3- aku bercerita dengan
4- aku peluk belakang
5- aku terhantuk belakang
6- aku terkentut depan
7- aku menari dengan
8- aku pergi dating dengan
9- aku lambai dekat
10- aku muntah depan
11- aku jerit dekat
12- aku terlanggar dengan

ii) Pilih nombor hari jadi korang:

1- uncle aku
2- komputer aku
3- ayam aku
4- gambar aku
5- gangster
6- handphone aku
7- lipas
8- cermin
9- driver bas
10- semut
11- kawan baik aku
12- polis
13- taik kucing
14- patung barbie
15- lee chong wei
16- mak mertua aku
17- mak tiri aku
18- GF aku/ BF aku
19- makcik kantin
20- justin bieber
21- upin dan ipin
22- kereta aku
23- maknyah
24- jiran aku
25- orang gila
26- cikgu aku
27- boss aku
28- monyet
29- itik aku
30- kambing aku
31- hujan

iii) Pilih warna baju yang korang pakai sekarang:

Putih- sebab aku baik hati
Hitam- sebab aku gila
Pink- sebab aku tension
Merah- sebab mak aku suruh
Biru- sebab aku tak tahan
Hijau- sebab aku single
Ungu- sebab aku cemburu
Kelabu- sebab aku demam
Kuning- sebab,suka hati aku lah
Oren- sebab aku baru putus cinta
Coklat- sebab aku perasan cantik/hensem
Lain-lain - sebab aku fikir aku hebat

#Sambungkan semuanya jadi satu ayat dan kongsikan kat komen entry ni. Kita tengok apa hasilnya dan gelak sama-sama haha.

*JAWAPAN MESTI JUJUR TAU BARU BEST*

26 comments

August 7, 2014 at 8:32 AM

"aku jerit dekat orang gila, sebab aku fikir aku hebat"... hahahahahaah! try sambung yg lain2 pon mmg kelakar gleeeee! haahahahah

August 7, 2014 at 8:37 AM

Ni pak wan plak, "aku lambai dekat komputer aku sebab suka hati akulah" hahaha mmg kebetulan..

August 7, 2014 at 8:38 AM

aku kentut depan driver bas sebab aku tak tahan. hahahahhaha...... macam kena je ayat dia.

August 7, 2014 at 9:25 AM

Aku pergi dating dengan barbie sebab aku single. Hahahhaa mommy irra is not single mehhh :P

August 7, 2014 at 9:49 AM

aku peluk belakang ayam aku sebab mak aku suruh..

mak nak suruh sembelih ayam tu buat rendang agaknya..hehe

August 7, 2014 at 10:29 AM

=)) serius kelakar..

August 7, 2014 at 10:30 AM

=)) hahaha serius kelakar..

August 7, 2014 at 10:31 AM

pergi dating ngan barbie? =))

August 7, 2014 at 10:31 AM

peluk belakang ayam? adoi... =))

August 7, 2014 at 12:10 PM

aku cinta dengan polis sebab aku tak tahan..hahahhaha..

apa yang tak tahan tuuuuuuuuuuu...

August 7, 2014 at 1:11 PM

aku pergi dating dengan mak tiri aku, sebab mak aku suruh..

wow! sporting abes mama I.. xpsl2 bapa I ada second wife. kui2x :B

August 7, 2014 at 1:18 PM

adoi.. mesti polis tu seksi... =))

August 7, 2014 at 1:19 PM

oit.. sportingnye anak tiri =))

August 7, 2014 at 1:51 PM

takmaulah. pelik sangat bunyi hahaha

August 7, 2014 at 2:31 PM

14/1..takmolah cinta patung barbie.
Nanti jadi lesbian:D

August 7, 2014 at 2:59 PM

haha... sabo je la..

August 7, 2014 at 3:58 PM

aku terhantuk belakang kawan baik aku sebab aku gila hahahahaha

August 7, 2014 at 6:20 PM

aku muntah depan semut sebab aku x tahan. :-d

tadi pun duk melayan satu family besar saya kat dalam whatsapp. hehehe.

August 7, 2014 at 7:10 PM

dah buat...memg klaka..hahaha

August 7, 2014 at 7:24 PM

Aku pergi dating dgn mak mertua aku sebab aku persan hensem...mmg pon !

August 7, 2014 at 8:58 PM

=)) hahaha serious kelakar pcl

August 7, 2014 at 8:59 PM

adoi.. muntah depan semut? =))

August 7, 2014 at 9:24 PM

Ahaha mmg kelakar pegi jerit kat ibu tiri?

August 7, 2014 at 10:43 PM

ambik gi jerit kat ibu tiri... =))

August 7, 2014 at 11:24 PM

6... 5... biru..

aku terkentut depan gangster sebab aku tak tahan

hahaha

September 7, 2014 at 9:55 PM

Aku cinta dengan patung barbie sebab mak aku suruh.

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia