Wah! Entry Aku Di Serang!


Assalamualaikum korang!

Sekali aku bukak email, maaaaaakkkk aihhhh! 
Nak terjojol mata aku tengok nama Mimi Azirah a.k.a Pink Ummi punyalah banyak datang menyerang aku kat entry.

Hahahaha... Mimi! I lap u la Mimi sebab hampir ke semua entry awak singgah.
KM pun tak sempat nak balas semua komen tu.

Nanti ko Mimi Azirah, bersedialah dengan juadah entry.
Kejap lagi KM dan lain-lain datang menyerang! Yeeehhaaa!

Jom korang kita terjah blog Mimi Azirah ni, hehe
Klik je kat benner atas ni

v
v
v
v

Sebelum ni kalau tak silap Dr. Shikin pun suka datang serang entry KM.
Kalau tengok kat email nama dia je duk naik kat semua entry.

Hahaha... Shikin! I also lap u lah Shikin sebab hampir semua entry awak singgah baca.
KM pun tak sempat balas kadang tu.

Nanti ko Shikin, kejap lagi KM dan lain-lain datang menyerang! Yeeeehhhoooo!

Jom korang kita terjah blog Dr. Shikin sekali
Klik je benner atas ni.

Ok, bye!

29 comments

August 7, 2014 at 10:15 PM

kihkihkih menyerang penuh semangat tu kak mimi

August 7, 2014 at 10:47 PM

Tak sempat nak serang lagi..baru sempat blogwalking ja..

August 7, 2014 at 10:56 PM

kak mimi selalu jugak terjah entry saya... sekali dia serang, mmg banyak naik notification...hahahah :D

August 7, 2014 at 11:03 PM

jgn stess haha.. byk hari lagi... any time :)

August 7, 2014 at 11:07 PM

wah :O

kak Mimi dengan Kak Shikin memang rajin singgah and komen dekat blog orang. tabik :D

akak KM pun sama juga ^^,

August 7, 2014 at 11:10 PM

kan? terkujat akak.. :))

August 7, 2014 at 11:11 PM

tp akak tak sekali byk sbb nak simpan esok lusa ada sikit bahan nak komen hahaha :)

August 7, 2014 at 11:26 PM

otai menerjahhh ler si hakak hakak ni.. hehe

August 8, 2014 at 12:23 AM

siap follow kak syikin ngn kak mimi..hhheehehehehehe

August 8, 2014 at 12:37 AM

Habis semua di terjah. hehe

August 8, 2014 at 9:22 AM

tak stress KM..xpe, cuti ujung minggu banyak masa skit nak terjah sini sana..hehehe..

August 8, 2014 at 9:50 AM

hahaha.. :)

August 8, 2014 at 2:01 PM

hehe.. di serang?? suka ayat tu,.. :)

August 9, 2014 at 12:01 AM

Akak Jm punya style pun sama mcm dorang jika ada byk entri tertinggal sekali masuk je semua entri baru habiskan dlm one shot je :-)

August 9, 2014 at 12:16 AM

Nak serang KM gak. Tapi tak dayo lagi. Merangkak2 g terjah KM. Hehe. Teruk benar la. Susah nak bw dah nie

August 9, 2014 at 1:49 AM

amboi terkujat ye... hahahah :D

August 9, 2014 at 2:01 AM

:-)

August 9, 2014 at 2:02 AM

terbaik la kak JM... sempat sekali harung? (m)

August 9, 2014 at 2:03 AM

Tak pa.. di awal2 mmg cam gitu... tunggu di tengah2 ya... mesti ligat balik.. :)

August 9, 2014 at 2:04 AM

itula pasal :)

August 9, 2014 at 7:03 PM

hahaha...hamekkkk...jom serang menyerang...cepatlah up entry byk2 nak serang lg nih..kihkihkih

August 10, 2014 at 12:04 AM

serangan bermula. bersedia KM

August 10, 2014 at 12:23 AM

ok.. nak serang ek? serangla... esok KM balas... dah ngantuk sgt ni... dagu pun dah letak atas meja, imaginlah cam ne mengantuknya tu... (b) tersengguk-sengguk... :-d

August 10, 2014 at 10:06 PM

Aikkk...nama saya pun aada ke?
Hehe...thanx.
Tapi, serangan saya x sehebat sis Mimi.

August 10, 2014 at 11:16 PM

hahaha... dasyat kan? :)

August 10, 2014 at 11:17 PM

follow jgn tak follow.. best dia orang ni... :-)

August 10, 2014 at 11:18 PM

tak menyempat-nyempat mimi, aku yg letih hahaha :-)

August 10, 2014 at 11:18 PM

lebih kuranglah tu... haha :-)

August 12, 2014 at 1:03 PM

Serang-menyerang nampak gayanya.
Kakak baru tengok di blog mimi sebenarnya:)
Hebat betul serangan begini..

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia