#8 Thank You Nuffnangers Who Recently Viewed My Blog =)


UPDATE 
5/8/2014 2:10 am

Assalamualaikum korang!

Haaa.. ni pagi buta semalam aku duk buat kerja tengok siapa yang masih melekat kat nuffnang aku.
Ni sebahagian je tau, tak semua yang ada.
Aku tak nak cerita banyak sebab dah mengantuk giler ni haha!
Sebelum nampak perkataan lain yang keluar atau typo error, baik aku pendekkan je ceritanya ya.

Terima kasih tak terhingga pada korang semua yang sudi datang ke blog KM.
InsyaAllah, kalau ada masa KM singgah jenguk korang pulak ya.


Selamat berblogwalking semua
Ok bye!

26 comments

August 6, 2014 at 12:13 PM

aloo..nme kte x tersenarai...kne sllu lgi gi tmpt KM nie..eheheeheh

August 6, 2014 at 12:16 PM

Wanie takde plak kali ni..huhu.. :(

August 6, 2014 at 12:39 PM

kebetulan jer ni yang :) tak pa, yg peting akak singgahkan?

August 6, 2014 at 12:40 PM

tak pa, yg penting akak singgah umah wani

August 6, 2014 at 12:45 PM

tahniah semua

August 6, 2014 at 1:33 PM

yehhh! sy tetap tersenaraii! peminat setia blog kak KM niii! hehehe x-)

August 6, 2014 at 1:46 PM

hahaha.. berbunga akak kalo nad selalu singgah... (f)

August 6, 2014 at 2:03 PM

tahniah semua.. :)

August 6, 2014 at 4:24 PM

Tahniah semua ..

August 6, 2014 at 4:24 PM

Memang TERBAIK !!!

August 6, 2014 at 4:28 PM

kite selalu jenguk sini, tapi nuffnang tak detect kite...nuffnang nak kena sekeh ni... heheheh :D

August 6, 2014 at 4:50 PM

hahaha.. kang sekeh terus tak dpt CPUV haha..:)

August 6, 2014 at 9:47 PM

eh eh ehhh terkeluar pulokkk lerr.. sedih betuii.. hahaha.

August 6, 2014 at 10:20 PM

Alaaa dah tak ada dah...nampak sangat irra dh tak rajin bw ni..mood sila kembaliiii

August 7, 2014 at 8:42 AM

jgn sedih2.. hihi

August 7, 2014 at 8:43 AM

Wake up ira.. hehe..

August 7, 2014 at 2:03 PM

sedihnya tak tersenarai

August 7, 2014 at 2:03 PM

ira banyak makan lemang dan ketupat

August 7, 2014 at 2:34 PM

All the best pada semua..
Tapi, rasenye Nuffnang ni mcm tak bagi hasil sangat.
Ye ke? Korang rase?

August 7, 2014 at 3:05 PM

Akak ada tanya nuffnang kenapa kurang dpt CPUV dan nuffnang dah reply pon.. nantilah akak share ngan korang semua... kena update survey utk dpt CPUV yg byk dan kena rajin post entry supaya page view meningkat dan org klik iklan... baru masuk income.. akak dulu pun lagi mcm suam2 kuku..

August 7, 2014 at 4:53 PM

Kelantan xde lemang pon. Tapi serius mmg xmakan ketupat or lemang ray ritu. Huhu

August 7, 2014 at 7:06 PM

wah ramai yg terjah

August 7, 2014 at 7:07 PM

ramai yg terjah

August 9, 2014 at 1:10 PM

Sob sob sob ehh nk berdrama pulak kat sini eh pegi main jauh jauh mestilah x de dlm list sbb baru je tahu akan blog nih :-)

August 9, 2014 at 1:32 PM

hahaha.. lain kali kak JM..

August 10, 2014 at 12:12 AM

saya pun dah lama tak masuk CPUV. malas jugak nak kejar nuff jadinya

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia