LittleWhiz.com October 2014 Promotion


Assalamualaikum!

Ni promotion bagi kaum ibu dan kaum bapa ya.
Ha... yang bujang pun boleh nak tinjau, kot nak beli untuk anak buah ke, anak tekak ke kan?
Apa yang menariknya LittleWhiz ni?
Meh sini kak KM nak cerita.
Sebenarnya dah lama kak KM berjinak membeli belah di LittleWhiz ni.
Nak tau sejak bila? Haha.. sejak lahirnya budak kecik kat bawah ni.

Zulaikha berusia 2 hari

Sejak lahir je Zulaikha, kak KM terus berjinak-jinak beli online.
Masa tu tahun 2010.
Baru ku tau rupanya ada online shopping.
Itu yang terpengaruh beli macam-macam kat LittleWhiz ni.
Macam mana boleh terpengaruh tu?
Semuanya sebab kak KM tak sempat nak sediakan breast pump dan katil baby.
Nak suruh pakwan yang beli memang dia zerolah.
Takkan pulak aku dalam pantang ni nak pergi jengah kedai baby?

Sudahnya online shopping jelah.
Masa tu terfikir jugak, sampai ke tidak ntah beli online ni?
Tawakal jelah wei beli mahal-mahal macam breast pump tu kat online shop.
Ni hah! Kat littlewhiz.com lah tempat kak KM menghabiskan duit.
Macam-macam ko, aku beli untuk Zulaikha.
Maklumlah, anak pertamakan hahaha.
Terus terang cakap, kat sini semua complete.
Apa yang kak KM nak semua ada kat sini.
Kalau nak compare harga pun, kat sini memang selalu buat sale.
Rasanya setiap bulan kot.


Haaa kalau korang ibu-ibu, bapak-bapak yang berminat nak tengok barang baby, bolehlah tinjau kat banner bawah ni dan terus membawa korang ke website LittleWhiz ni.
Sekarang ni ada october promotion.



okeh, selamat bershopping untuk si manja!
daa...

11 comments

October 12, 2014 at 12:03 PM

Kalau tak silap saya pernah membeli secara online di litle whiz ni.

2 tahun yang lalu
Kedai di Shah alam kan?

October 12, 2014 at 12:39 PM

comelnya zulaikha..

October 12, 2014 at 1:12 PM

Untuk budak-budak rupanya. Heheh.

October 12, 2014 at 1:44 PM

tumpang meninjau kak KM :)

October 12, 2014 at 3:48 PM

alaa comell nye zulaikha...
terima kasih kak..
boleh tinjau2 pasni

October 13, 2014 at 1:48 AM

hahahaks.. akak memang promote sale ke kak ?

October 13, 2014 at 1:02 PM

pernah terjah juga =)

October 13, 2014 at 1:02 PM

pernah terjah juga =)

October 13, 2014 at 2:38 PM

ahaa..menarik..boleh lah terjah ye

October 14, 2014 at 8:08 AM

Skrg ni online pon murah dr offline. Beza xdpt sentuh je. Nnt boleh usha

October 22, 2014 at 5:59 PM

wah, seronoknya! tapi belum sampai masa lagi. hahaha

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia