TYPO : Ijazah ke Jenazah Ni?


Saat gembira terima jenazah???
Krik! Krik! Krik!

19 comments

October 12, 2014 at 1:42 PM

alahai, kesiannya typo dia. patotnya benda ni kena double check. bukan sehari dua baru bukak stesen tv tu. moga diperbaiki oleh mereka.

October 12, 2014 at 1:49 PM

Hahaha..sabar je la

October 12, 2014 at 2:01 PM

typo ler tu..

October 12, 2014 at 3:24 PM

haha. jauh beza ijazah dengan jenazah tu.

October 12, 2014 at 3:31 PM

adoi..buat malu jer..huhu

October 12, 2014 at 3:47 PM

mcm2...
dorang ni xalert ke bnd2 cmni
da sllu sgt buat silap

October 12, 2014 at 3:53 PM

tapi mmg lawak laa dari ijazah ke jenazah plak hihihi, kesilapan teknikal tu..hehe

October 12, 2014 at 4:21 PM

hahaha.. adoyai.
ni tak sengaja ke memang buat lawak ni.

October 12, 2014 at 4:24 PM

Huhu, kesian keluarga orang tu yang tengok~

October 12, 2014 at 4:38 PM

hahaha.. lawak benda nie.. saya pun tgk berita nie malam semalam.. dah laa tgh malam.. pastu ayah kata tgk nie kembar graduat. saya baca bawah pelik.. jenazah?? haha.. tapi lepas tu, depa tuka dah.. betulkan ejaan.. x sempat saya nak snap..

October 12, 2014 at 4:41 PM

itu le. nak tergelak jugak bila tengok abg raja post dalam fb. kesilapan kecil macam ni memang memalukan stesen tv lama tu.

October 12, 2014 at 6:13 PM

Adoii, lawak!

October 12, 2014 at 6:47 PM

adehh.. sabau je le.. huhu... terkezutt bacenye..

October 13, 2014 at 1:47 AM

bhahahaba kelakar ni kelakakr. habis semua orang jadikan ni isu yang lawak. adoooiyai tabloid kita seriously..? apa nak jadi.. apa nak jadi..

October 13, 2014 at 1:02 PM

malam tadi tengok berita
kementerian siap buat permohonan maap lagi

October 13, 2014 at 2:36 PM

perkara ni mmg berleluasa dalam group whatapps , buka itu aje ..di TV2 kapal selam tulis kapal seram, dalam paper..fakir miskin tapi tulis kafir miskin..apa nk jadi sekarang huhuh

October 13, 2014 at 4:27 PM

macam ni pun boleh..itula org kata nothing perfect in this world..

October 14, 2014 at 8:06 AM

Maybe yg tukang buat ayat tu #ikatperut jadi pening lalat bekerja. Hahaha

October 14, 2014 at 2:57 PM

hahahahahah... saya ada baca dekat Pen Merah.. adoi... terbahak-bahak gelak.. ada banyak lagi typo kan. XD

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia