Blogwalking, Tinggalkan Jejak dan Dapatkan Hadiah Misteri


Kali ni saya ada sedikit rajin untuk blogwalking. Saja nak tinjau2 and baca entry terkini di blog korang. Saya pasti entry2 diblog korang pasti menarik untuk dibaca. Dengan ini dapatlah kita mengeratkan sillatulrahim sesama kita. Hehe...
Cuma, untuk memudahkan saya berjalan-jalan sambil menyelam minum air dan tinggalkan entry kat blog korang, korang di minta lakukan sesuatu untuk saya. Mudah je, tak banyak songeh pun.

1. Korang kena tinggalkan SATU link entry yang paling terbaik dari blog korang ke dalam kotak komen entry saya.

Sebagai contoh :
<a href="LINK BLOG KORANG">NAMA BLOG KORANG</a>

2. Saya akan blogwalking ke blog korang dan saya akan tinggalkan komen kat dalam blog korang.


3. Siapa yang paling RAJIN KOMEN kat ENTRY LAMA dalam blog saya ni, anda akan di pilih secara random untuk menerima hadiah misteri dari saya.

4. Bilangan peserta bertuah yang akan terima hadiah misteri adalah rahsia.

Mudahkan? Tak payah nak susah payah buat entry bagai. Tinggalkan jejak je.

Jom mulakan!

Tamat 2 March 2014

13 comments

February 23, 2014 at 11:15 AM

http://salinasafea.blogspot.com/2014/02/saya-tak-suka-perempuan-bertudung-labuh.html

February 23, 2014 at 7:03 PM

Hello :)

Lyla96 FeminLove

February 23, 2014 at 7:26 PM

KarimahZulkafali

February 23, 2014 at 8:28 PM

Shafyqah

February 23, 2014 at 8:44 PM

http://sephiairdinah.blogspot.com/2014/02/demi-dhuha.html

ni karya first saya. hope u like it. :)

February 24, 2014 at 1:38 PM

Thanks for join, saya akan singgah selalu... =)

February 24, 2014 at 1:39 PM

Thanks for join, saya akan singgah selalu... =)

February 24, 2014 at 9:50 PM

salam ziarah ke sini :)

February 24, 2014 at 9:52 PM

thanks zam...

February 26, 2014 at 4:15 PM

Thanks... of coz suka.. =)

March 2, 2014 at 12:46 PM

nak join :D

nisflox

March 2, 2014 at 12:52 PM

salam..
shahida rahim

March 2, 2014 at 1:58 PM

Thanks anis sudi join...

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia