Kami Selamat Sampai...


Semalam pergi kuantan lalu highway...
Hari ni balik dari kuantan lalu jalan dalam...
Apa yang membezakan adalah, masa dan penjimatan minyak...
Saya dapat rasakan lalu highway lagi buang masa dan minyak dari lalu jalan dalam...
Minyak kena kira sebab skang minyak dah naik... hehehe...

Semalam dari high way ke kuantan, minyak tinggal suku (tiga takuk) boleh pergi 250km lagi...
Perjalanan ambil masa 5 jam
Actually baru 1st time guna highway ke kuantan...

Hari ni guna jalan dalam (jalan kampung hutan belantara) minyak tinggal separuh pun tak sampai...
Boleh pergi 360km lagi. Perjalanan ambil masa (4 jam)
Jalan ni kami dah biasa lalu kalau nak balik endau

So, untuk minggu ni sy tak perlu isi minyak lagi.. hehe..
Lesson learn, lepas ni nak gi kuantan lalu jalan dalam lagi dekat...

2 comments

September 29, 2013 at 9:11 PM

syukur...banyaknya iklan...klik tabung anda sudah.

September 30, 2013 at 9:14 AM

Alhamdullilah

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia