KM Nak Bloglist E-Novel

Assalamualaikum!

Selamat pagi semua, pagi ni kak KM nak request kat korang yang mempunyai hobi dan minat yang sama dengan kak KM.
Siapa kat sini suka tulis e-novel, e-cerpen?
Kalau ada boleh share blog korang kat sini sebab kak KM dan buat bloglist khas untuk sudut bacaan.


Setakat ni yang KM tau cuma 3 blogger je.
Sebenarnya kak KM tau ada lagi yang suka tulis e-novel tapi kak KM ada masalah pelupa yang mana satu sebab dah banyak sangat bloglist hahaha.
Okeh, kalau sudi, mehlah share ya. 

8 comments

October 13, 2014 at 11:51 AM

patut la KM boleh tulis novell.. Rajin membaca....:)

October 13, 2014 at 1:10 PM

saya tahu tiga
1 mar mansor
2 kathy rbain
3 gee lion tapi gee ni campur dengan entry lain

October 13, 2014 at 2:30 PM

sis JM bukan salah sorang dari mereka..nak tulis entri pun malas inkan pula nk buat novel..sah ayat tunggang langgang ahaha

October 13, 2014 at 2:42 PM

heee tak tau plak ayu..
ade sorang je ayu follow rasenye..
tapi tak igt jugak..
kalau ade entry baru bace..
heheheh

October 13, 2014 at 4:11 PM

semoga kak KM dapat bloglist yg dihajati.. ^_^

October 13, 2014 at 4:22 PM

CT tulis novel dalam kepala sajalah Akak KM.. belum berbakat nak lahirkan jadi sebuah karya huhuhu..

October 14, 2014 at 8:01 AM

Zaman novel dh lesap. Dulu penah berangan. Sekadar angan-angan kosong jela irrayyan.com

October 14, 2014 at 2:55 PM

hehehe... nama saya ada.. saya pun x sure sape yang ada buat e-novel ni. rasa macam pernah tengok.. lupa -.-

akak! ganbatte *betul ke ejaan dia?* untuk cerpen yang akak nak hantar tu ^^,

saya cerpen x reti. dari sekolah menengah lagi. suh wat cerpen, berjela-jela den buat -.-

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia