Haaa Berpinau Mata Ko Mahirah Haha! d@_@b

Assalamualaikum korang!

Berpinau mata aku dok klik satu2 link blog korang.
Kononnya nak gigihlah BW malam nikan? haha..

Boleh ke ko habis blogwalking semua tu Mahirah oi?
Aku cuba! Yes, aku cuba! *Sesungguh ni wei aku nak cuba* 
Yang aku belum follow, nanti aku follow ya.
Kekononnya nak follow semuanya malam nilah haha..
Cuma aku perlukan masa sikit untuk tinjau satu-satu blog.
Syok tau jalan-jalan ni.

Satu per satu aku bukak, naik seronok pulak aku baca entry korang semua hihi.
Hai... macam-macam ragam ya.
Bila dah syok tu, aku bagilah dua tiga komen sikitkan.
Barulah puas hati tinggalkan jejak.

Entah, tiba-tiba ada pulak orang bagi salam kat blog aku.
Alamak! Aku baru nak datang beraya ke blog korang semua tau.
Asal aku nak keluar pi merayap kat blog korang, ada je orang datang singgah beraya kat blog aku.

Haha... tak menang tangan aku melayan. *feeling poyo kejap bluek!* 
Haaaa... Jemput2 nasik tambah semua, jangan malu-malu tau.
Harap korang kenyanglah baca entry-entry yang aku sajikan tu ya.
Boleh tak gitu ngeee...
ok bye!

d(^_^)b

25 comments

August 5, 2014 at 11:11 PM

Saya pun satu hari pergi 10 link.skelai tngok hri ni bnyak yang join,kejut omakk~Haha..trus usha smpai link 40+~ bnyak lgi yg nak kena tekan..haha..

August 5, 2014 at 11:40 PM

hahaha biasa laa tuu.. semua minat sgt dengan segmen akak.. hehe

goodluck laa ye... :-)

August 5, 2014 at 11:49 PM

Ramai support segmen akak..Alhamdulillah..hehe.. :)

August 6, 2014 at 12:21 AM

heheheeheh... tpi mesti best kannn dpt BW blog org then org dtg blog kte... tu lahh nikmatnya blogger n blogging! heheheehehe

August 6, 2014 at 5:50 AM

samelah kite akak...arini pon kite pening2 membukak link blog byk... first time...kehkeke

August 6, 2014 at 7:30 AM

mak aih, gigih awak fiona 40 link terus... @-)

August 6, 2014 at 7:31 AM

biasa je.. hihi.. tp seronok buat segmen mcm ni... :)

August 6, 2014 at 7:31 AM

alhamdulillah... untuk kita sronok-sronok... :)

August 6, 2014 at 7:32 AM

betul3... kita bw org.. org bw kita balik... :)

August 6, 2014 at 7:32 AM

itu baru pes taim.. klu lepas ni buat segmen lagi.. haaa.. lg banyak... tp sronokkan? :)

August 6, 2014 at 7:56 AM

saya pun penat...tapi best

August 6, 2014 at 12:47 PM

bestkan? kita melawat org... org melawat kita balik... :)

August 6, 2014 at 4:27 PM

Terbaik !!! hehehe

August 6, 2014 at 4:27 PM

Ambik masa terjah satu satu ...

August 6, 2014 at 4:49 PM

tak apa.. byk masa.. :)

August 7, 2014 at 2:06 PM

boleh pitam ooo blogwalking nih.

August 7, 2014 at 2:36 PM

Anak demam.. Tak sempat sambung.
Ritu baru sampai no 56 kott..

August 7, 2014 at 3:09 PM

:-) hei korang, byk masa lagilah, tak payahlah terburu2 sgt... :p

August 7, 2014 at 3:09 PM

slow, tak apa.. byk masa lagi.. :)

August 7, 2014 at 7:04 PM

hahaha..hamek berpinau..

August 9, 2014 at 1:43 PM

Ahaaaa akak Jm datang beraya ni x de ke kuih, rendang ketupat ke at least air suam pun ok heeee

August 9, 2014 at 1:57 PM

tulah haha :)

August 9, 2014 at 3:18 PM

kesiannya nk hidang air suam hahaha :-)

August 10, 2014 at 12:15 AM

lagi lambat lagi banyak nak kena blogwalking

August 10, 2014 at 10:07 AM

tak pa... KM dah buat link ke new tab tu mudahlah kerja korang nak BW..

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia