Apa Perasaan Korang Bila dah Taip Panjang Lebar Tetiba Hilang?


Haaaa... aku dah jadi hulk ni.
Nasib baik aku ni waras lagi.
Kalau tak dah lama arwah lap top ni haha.

Sesedap aku taip panjang lebar, boleh pulak ko terpadam?
Tak sempat back up plak tu apa yang aku tulis!
Hampeh betul!

Dah! Aku malas nak pandang ko laptop.
Jangan tunjuk fizikal ko depan aku lagi!
*buat masa ni lah, esok pandang balik*

Aku nak pergi pujuk hati ni.
Bengang tak habis lagi.
Ok bye!


33 comments

August 5, 2014 at 3:39 AM

Aaaaaa, sabar je lah gitu. Tutup laptop, then tidur. Besok baru fikir. Sabar yer KM

August 5, 2014 at 4:25 AM

Adehh... klu ada save takpelah.. klu tak de mmg serabut jadi kepala. Lemah semangat skjp.. :D

August 5, 2014 at 4:40 AM

klau kite, kite ketk laptop kite...hehehe...kite ni kurang sikit sabar... :D

August 5, 2014 at 4:47 AM

akak pakai microsoft apa? selalunya kalau microsoft dia akan backup. tak banyak sikit pun ada. try buka words sekali lagi. pernah gak jadi macam ni.

August 5, 2014 at 6:53 AM

Ni bukan taip dlm microsoft aina, ni taip kat blog untuk buat autopublish. Patut ada autosave tapi line tenet cam hampeh. Akak tertekan apa tah semlm terus terdelete semua. Punyalah panjang lebar akak membebel dlm entry tu. Alih2 hilang! @-)

August 5, 2014 at 7:51 AM

perhh kalau jadi mcm ni . hanginnn gilaa kak . merungut marah kat laptop tu . hehehe . sabar taw kak .. yaya pernh jd mcm ni bila connection internet buat banggang , ehehehe

August 5, 2014 at 8:07 AM

memang tutup lap top terus tido je smlm...

August 5, 2014 at 8:07 AM

dia tak autosaved pun abg khir huhu..

August 5, 2014 at 8:08 AM

haha igt nk buat cam tu.. kang kalo rosak, akak jugak yg nangis haha...

August 5, 2014 at 8:09 AM

kan... laptop jadi mangsa... kesian je... padahal yg bersalah connection internet...

August 5, 2014 at 8:22 AM

Haihh...pernah jadi jugak camni.. panjang pulak taipnya masa tu..ishh..sabar ye kak..

August 5, 2014 at 11:44 AM

tulah.. duk sabar ni.. haha.. ni tengah gigih nak curah idea menaip..

August 5, 2014 at 2:41 PM

Hahaha. iye ke?

August 5, 2014 at 3:23 PM

dah taip panjang2 pastu tutup laptop lupa nak save..lg parah dah taip2 tiba2 blackout.. uwaaaahh

August 5, 2014 at 3:52 PM

haaa... betul tu lagi parah... klu batery bertahan lama tak pe.. ni batery nyawa ikan... allaaaahai..

August 5, 2014 at 5:20 PM

saya pun pernah macam tu gak. haha. tapi nak wat macam mana. nak marah pun laptop ni bukan ada otak.

August 5, 2014 at 7:02 PM

Dah pernah kena dah, rasa nak buat sup je laptop.

August 5, 2014 at 7:37 PM

yeee.. haha pasal tak de otak la akak sabo =))

August 5, 2014 at 7:37 PM

klu buat sup boleh mkn tak pa kenny... :d

August 5, 2014 at 10:04 PM

frust menonggeng lerr jawabnyer.. haha. taip punya taip. eksited gilaa.. tah tahh.. .__.

August 6, 2014 at 10:57 AM

kalau saya tutup saja browser dan main game atau tidur layan mimpi hehe

August 6, 2014 at 12:10 PM

yer... geram... tido je terus...

August 6, 2014 at 12:11 PM

layan tido tu yg terbaik... haha

August 7, 2014 at 2:41 PM

Bengang giles.
Nak-nak pulak time tu nak cepat..idea datang menderu-deru..

August 7, 2014 at 6:59 PM

perasaan??rasa nak he.puk hempuk.kepala kt dinding pastu hempas pc tuh..bleh??

August 7, 2014 at 8:50 PM

haaa kan? tension je.. (p)

August 7, 2014 at 8:50 PM

hempuk pc boleh, hempuk kepala jangan.. nak pakai lama tu mimi :d

August 8, 2014 at 9:48 AM

memang akan rasa geram, tension semua bagai.. kena plak ayat yang disusun memang best sesangat.. huhuhu boleh naik meroyan jap..

August 8, 2014 at 11:34 AM

haaa.. kan? itulah yg akak rasa huhu..

August 8, 2014 at 2:54 PM

ouchhh! saya faham perasaan tuu.. pernah sangat! rase macam dh ilang akal dibuatnye.. heheh

August 10, 2014 at 12:20 AM

tapi sekarang blog dah ada auto save. kurangla risiko hilang entry yang sedang di taip

August 10, 2014 at 10:32 AM

klu line tenet tak ok tu yg dia tak jadi autosave arz... sakit jiwa kejap hahaha :-d

August 16, 2014 at 3:27 PM

mmg geram... tp think positive le... da hikmahnya...

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia