CPUV : Air Asia Go - Korea Sale


Punyalah lama aku tunggu, baru dapat CPUV baru?
Sabo jelah nuffnang ni.


Walau macam mana pun aku berterima kasih jugak pada nuffnang sebab masih ingat lagi kat blog aku yang tak seberapa ni.

Ok, kalau korang nak bercuti ke KOREA, sekarang AirAsiaGo tengah buat offer dari RM999 per pax. Offer ni siap semua. Maksudnya return flight + hotel + Tax.

Book from 
Now - 10 Aug 2014

Travel from
Now - 28 Feb 2014


Kalau korang nampak iklan ni berjoget-joget kat atas tu, sila la clik ya.
Macam biasa, tinggal jejak nanti aku balas balik..
=)

Ok bye.

20 comments

August 5, 2014 at 12:49 PM

hye hye kak mahirah =)
krungkrung datang melawat membalas kunjungan kak mahirah =)
sambil menabung untuk kak mahirah iklan sony & airasia go korea =)

August 5, 2014 at 1:54 PM

Tahniah :)
Jemput singgah blog Fatin di http://dreaminglovers.blogspot.com

August 5, 2014 at 2:20 PM

Alhamdulillah tahniah akak hehe :)

August 5, 2014 at 3:01 PM

terima kasih.. mlm kang akak melawat ya.. baru syok dpt baca mcm2.. hihi

August 5, 2014 at 3:01 PM

thanks.. :)

August 5, 2014 at 3:01 PM

baik.. mlm kang akak singgah.. :)

August 5, 2014 at 3:07 PM

akhirnya dapat jugak kan kak?hehehe. kene rajin update survey ni kak ^^

akak da leh gi korea nii. hahaha :d

August 5, 2014 at 3:54 PM

tak kumpul duit lagi mcm ne nak gi korea? :( huhu... nanti akak update survey...

August 5, 2014 at 3:57 PM

bestnyaaa..baru nak berjinak-jinak..

ok..dah click iklan sony kat ats post.

August 5, 2014 at 5:15 PM

tahniah kak KM. dah banyak CPUV ye. ^^,

August 5, 2014 at 5:33 PM

bestnye dpt CPUV :)

August 5, 2014 at 7:21 PM

terima kasih syidah... :) nanti singgah blog awak pulak..

August 5, 2014 at 9:58 PM

hakakkk.. jom pergi korea! hihi. taniahh kak.

August 5, 2014 at 11:13 PM

alhamdulillah.. dah banyak tapi sekejap sgt huhu [-(

August 5, 2014 at 11:14 PM

alhamdulillah.. :)

August 5, 2014 at 11:14 PM

jom.. kita kumpul duit.. hihi..

August 7, 2014 at 2:38 PM

Bestnya. Rase nak gi korea jugak..
Tapi, tabung untuk 5 orang tak cukup ler lagi.

August 7, 2014 at 3:16 PM

tak pa.. pelan2 menabung.. hihi

August 7, 2014 at 7:02 PM

tahniah

August 10, 2014 at 12:17 AM

Tahniah KM. KM rajin update blog

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia