Giveaway Harry Potter Postcards from Germany


Click baner untuk join

Nak dapat poskad Harry Portter?
Jom join GA ni.

TAMAN 27 OGOS 2014

Apa yang menariknya blog Aisya ni? 
KM suka singgah sini sebab Aisya banyak cerita tentang pengalaman dia duduk di negara luar. Yang mana suasana dan permandangannya sangat indah dan cantik. Di mana KM sendiri tak mungkin dapat pergi kalau tak kumpul duit, hihi. Tapi tak apalah. Tak dapat pergi, dapat baca pengalaman dia pun jadilah. 


18 comments

August 5, 2014 at 3:09 PM

yehh. nanti nadya nak join GA nii gakk... goodluck kak ^^

August 5, 2014 at 5:17 PM

best of luck kak KM ^^,

saya tak ada mood nak join GA minggu ni.

August 5, 2014 at 5:28 PM

haaa..nak join jugak yang ni..kak KM sudi2kanlah follow AB..hehehhehehe

August 5, 2014 at 7:12 PM

ye.. ye.. baiklah.. akak akan follow semua org... :)

August 5, 2014 at 9:58 PM

goodluck kakk! nak joinn lerr. esok nii.. hihi

August 6, 2014 at 4:29 PM

All The Best KM

August 7, 2014 at 2:06 PM

Chaiyok KM

August 7, 2014 at 2:37 PM

Good luck, kak Mahirah.

August 7, 2014 at 2:59 PM

good luck KM!

August 7, 2014 at 7:03 PM

good luck

August 11, 2014 at 3:47 PM

Good Luck
singgah dari segmen yg sama

http://khudri2337.blogspot.com/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

August 18, 2014 at 8:34 AM

Eira singgah sini..
Good luck KM..
http://eiraaikawa.blogspot.com/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

August 19, 2014 at 9:55 PM

saya dah update senarai peserta...jemputlah tengok2 ye... GIVEAWAY JINDRISSKA

August 19, 2014 at 10:41 PM

Singgah BW dari GA yang sama...
http://kenny977.blogspot.com/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

August 20, 2014 at 2:33 AM

All the best, KM. Saya pun joined gak :)

August 20, 2014 at 12:36 PM

Good luck and all the best :)
Singgah dari segmen yang sama.

http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

August 23, 2014 at 5:29 PM

salam..singgh cn
http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

November 14, 2014 at 12:59 PM

singgah dari segmen yang sama

http://eurukaseven.blogspot.de/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia