Keputusan Pemenang Segment Blogwalking Ogos Karya Mahirah

Sticky Post Hingga 22 Ogos 2014
Scroll Down Untuk Entry Seterusnya

Assalamualaikum korang!

Amacam? 
Berdebar-debar ke nak tau keputusannya?
Haha! Masalahnya aku yang nak umumkan keputusan pemenang ni pulak yang rasa berdebar.
Padahal segment biasa-biasa je.

Sebelum check keputusan, sila semak nombor bertuah korang dulu.


Okeh, bagi top referral, aku dah ada nama kat tangan tau.
v
v
v


Pemenang top referral bagi Segmen Blogwalking Ogos Karya Mahirah jatuh kepada :


Tahniah kepada TOP REFERRAL!

***

Okeh, sambung balik.
Dan dibawah ni pulak adalah senarai nama pemenang hadiah misteri dan duit raya RM5.
Check! Jangan tak check!


Random No. 2
Hadiah : Duit raya RM5


Random No. 12
Hadiah Misteri


Random No. 23
Hadiah : Duit Raya RM5


Random No. 33
Hadiah Misteri


Random No. 49
Hadiah : Duit Raya RM5


Random No. 60
Hadiah Misteri


Random No. 69
Hadiah : Duit Raya RM5



Random No. 75
Hadiah Misteri


Random No. 86
Hadiah : Duit Raya RM5


Random No. 94
Hadiah Misteri


TAHNIAH!
Cepat check! Cepat check!
Mana tau nombor korang bertuah ni.
Pemenang yang dah tengok keputusan, sila lapor diri di komen entry ni ya.


Kepada TOP Referral, sila beri detail di bawah ni dan emailkan kepada KM di mahirah_mustapha@yahoo.com.

Subject email : MENANG TOP REFERRAL SEGMENT BLOGWALKING OGOS KM
Nama Penuh :
No. Acc Bank : Maybank/CIMB
Email :
Hadiah : Duit Raya RM10
Link Segment :


Kepada pemenang Hadiah Duit Raya RM5, sila beri detail di bawah ni dan emailkan kepada KM di mahirah_mustapha@yahoo.com.

Subject email : MENANG DUIT RAYA RM5 SEGMENT BLOGWALKING OGOS KM
Nama Penuh :
No. Acc Bank : Maybank/CIMB
Email :
Hadiah : Duit Raya RM5
No. Bertuah & Link Segment :


Bagi pemenang Hadiah Misteri pula, sila beri detail di bawah ni dan emailkan kepada KM di mahirah_mustapha@yahoo.com 

Subject email : MENANG HADIAH MISTERI SEGMENT BLOGWALKING OGOS KM
Nama Penuh :
Alamat :
No. Tel :
No. Bertuah & Link Segment :


PERHATIAN:

Kepada pemenang, korang diberi tempoh claim hadiah hingga Jumaat, 22 Ogos 2014 ni je tau.
Seandainya gagal menyerah diri, hadiah akan di BURN atau undian akan dibuka semula.
Untuk pemenang Hadiah Misteri, mohon beri masa pada KM ya sebab hadiah pun tak beli lagi ni hihi.
Don't worry, bila parcel ready to pos, KM akan publish entry.


Terima kasih kepada semua yang sudi join segmen KM ni.
Kepada yang tidak berjaya, lain kali cuba lagi.
Harap korang tak serik untuk join segmen anjuran KM ni.

Okeh, itu je nak bebel.
Jumpa lagi next segment!
~Daaa~

49 comments

August 18, 2014 at 8:10 AM

wahhh bnyakn ya referral dari blog jom santai aje perghh
tahniah kpd yg bertuah =)

August 18, 2014 at 8:18 AM

tahniah.....

August 18, 2014 at 8:28 AM

Syukur ada tersenarai jugakk~No 23 melapor diri disiniii~ yeayyy~^^,

August 18, 2014 at 8:35 AM

Tahniah para pemenang

August 18, 2014 at 8:53 AM

#49
ehh ehh dapat ! alhamdulilah..
maybank or cimb nadya takde la , cmne? -,-

nanti nadya email ok :)

August 18, 2014 at 9:07 AM

alhamdulillah. syukur. ingatkan x menang tadi. pastu check balik senarai peserta, eh, menang rupanya. hahaha.. =))

thanks kak KM :>)

August 18, 2014 at 9:14 AM

tahniah kepada pemenang..

August 18, 2014 at 9:18 AM

bincang kat email nad :)

August 18, 2014 at 9:49 AM

tahniah kepada pemenang..

August 18, 2014 at 10:05 AM

alamak, takde rezeki lah....

takpe, next time try lagi..

p/s: dear, mama tak perasan kot tulang tu tersembur...hahaha.....

August 18, 2014 at 11:02 AM

lor.. #86.. takde rezeki. lenkali buat lagi yer sis KM.. heheh

August 18, 2014 at 11:03 AM

Tahniah kepada semua pemenang yer:)
claim cecepat. haha.. kang lebur pula hadiah tu..:)

August 18, 2014 at 11:24 AM

Tahniah kepada semua pemenang :)
Xde rezeki nak dapat duit raya dari KM..hehehe:)

August 18, 2014 at 1:07 PM

tahniah kepada pemenangggg...AB takde rezeki nak menang kali ni..huhuhu..

August 18, 2014 at 1:12 PM

tahniah sis nad ^^,

August 18, 2014 at 1:42 PM

salam. tahniah buat semua pemanang pemenang "))

August 18, 2014 at 2:45 PM

takda rezeki..tahniah kepada pemenang.. :)

August 18, 2014 at 3:01 PM

Alaaa takde rezeki, nak buat lagi blogwalking panggel yee, hehe :>)

August 18, 2014 at 3:08 PM

Tahniah kepada pemenang

August 18, 2014 at 4:48 PM

tahniah kepada pemenang.. next time boleh join lg!

August 18, 2014 at 4:52 PM

Takde rezeki.
Tahniah pada yang berjaya.

August 18, 2014 at 5:11 PM

uiyooo tahniah siapa yang bertuah tuuu :D

August 18, 2014 at 8:55 PM

tahniah pada pemenang :)

August 18, 2014 at 9:15 PM

Mmg bertuah mereka yg menang tu, tahniah

August 18, 2014 at 9:28 PM

dah hantar kat email kak :)

August 18, 2014 at 9:35 PM

tahniah kepada semua pemenang... :)

August 18, 2014 at 10:16 PM

tahniah kpd pemenang :)

August 18, 2014 at 10:53 PM

Alhamdulillah..rezeki..thanks sis..:D tahniah semua

August 19, 2014 at 4:12 PM

Jomm singgah dan follow. Terima kasihh :D

http://kentakikaulaki.blogspot.com/

August 19, 2014 at 5:26 PM

tahniah kpd yg bertuah random pilih tu..dan pemenang utama, ...ramai yg support KM tahniah juga utk anda.

August 19, 2014 at 10:53 PM

berdebar tengok tadi. haha, ingatt tak dapat. no 94 melapor diri. ehehe. ~ XD

August 19, 2014 at 11:12 PM

Alhamdulillah.. yeeahh.. Menang hadiah misteri.. #33.. insyaAllah za email esok.. nak confirm alamat dulu.. hihihi..

August 20, 2014 at 12:47 AM

Tahniah semua yang berjaya.

August 20, 2014 at 8:49 AM

Assalammualaikum.... KM,

tahniah kepada pemenang.. moga semua sentiasa support sesama kita... good luck. Nice visit here..

mselim3

August 20, 2014 at 10:43 AM

Tahniah you all
Jemput join segmen ini..
http://sueakgogeous.blogspot.com/2014/08/9-awesome-blogs-of-month.html

August 20, 2014 at 11:19 AM

tahniah kepada pemenang..

August 20, 2014 at 1:07 PM

wah..tahniah..murah rezeki diorg :)

August 20, 2014 at 6:52 PM

KM dah email.. ;)

August 20, 2014 at 7:51 PM

ok :)

August 21, 2014 at 4:21 PM

saye jeles! :D

August 21, 2014 at 8:00 PM

tahniah kepada pemenang ^____^

August 21, 2014 at 10:37 PM

Asslmkm KM.. Tahniah buat mereka semua yng bertuah..

August 22, 2014 at 8:35 AM

waaa... tahniah pada yang terpilih... keep on blogging!
Tahniah jugak kepada Karya Mahirah sebagai penganjur dan paling penting, buat ramai orang berkawan....
=D

August 22, 2014 at 8:41 AM

haha... tak pe.. boleh joinlah aisya.. :)

August 22, 2014 at 12:34 PM

Tahniah buat yg berjaya! Apapun, yg penting seronok blogwalking through segmen anjuran KM ni :)

August 22, 2014 at 5:22 PM

Tahniah kepada yang berjaya ...

August 24, 2014 at 6:51 PM

xdok rezeeeki. nanti buat lagi naaa akak :D

August 27, 2014 at 9:16 AM

Tahniah kepada yang menang.. ^_^

September 2, 2014 at 1:35 PM

tahniah kpd pemenang

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia