Header Blog KM Dah Baru.

Assalamualaikum korang!

Korang dah nampak header blog KM ke?
Pendapat korang macam mana? 
Ok ke tidak?
Bosan ar pakai header color merah sebelum ni.
Actually tak berapa berkenan pun header merah tu.
Tapi disebabkan itu je yang match kat blog KM ni, tu yang terus rembat guna.


Malam semalam tetiba pulak aku terfikir nak ubah suai header blog.
Kekalkan treademark KM tu dengan guna font yang sama.
Cuma design tu je yang aku buat simple sikit.
Template header tu aku usha kat google. 
Just masukkan tajuk header je kat dalam tu.
Nampak suci je kan warna putih tu? Haha!

Okaylah tu je nak cerita.
Bye!



21 comments

August 22, 2014 at 8:02 AM

nice and simple kak :)

August 22, 2014 at 8:26 AM

SIMPLE!

August 22, 2014 at 8:32 AM

Suka wajah baruu nii~ nampak lebih relaks. Hehe

August 22, 2014 at 8:32 AM

wahh...sukaa...simple..cantik..nice..rasa nak kena tukar header jugak ni..hehe

August 22, 2014 at 8:42 AM

krungkrung suka header yg macam Kak Mahirah nie simple tapi cantik
bunga bunga tu cantik !!

August 22, 2014 at 9:10 AM

cantik^^, kemas tu..

August 22, 2014 at 10:11 AM

Ok... menarik.
Yg penting ada kepuasan bila ianya hasil karya sendiri..

August 22, 2014 at 12:26 PM

Simple & sweet :)

August 22, 2014 at 12:31 PM

selalunya simple is the best... :) betul lar tu... nampak suci jerr... :D

August 22, 2014 at 12:43 PM

Suka tengok header baru ni..comel dan simple je

August 22, 2014 at 1:22 PM

cantek! nampak kematangan disitu.. hahaha (h)

August 22, 2014 at 2:06 PM

simple tapi cantik.. :)

August 22, 2014 at 2:24 PM

simple tapi gojes.. hihi

August 22, 2014 at 4:24 PM

simple and beautiful! kite tak perasan header berubah, sebab font dia same.... hahahha

August 22, 2014 at 4:26 PM

salam .a;ah kan?? nice one!

August 22, 2014 at 4:40 PM

cantik akak hehe :)

August 22, 2014 at 5:32 PM

Suci ...

August 22, 2014 at 9:41 PM

Terserlah kewanitaan blog ini... Tahniah KM.. :)

August 24, 2014 at 7:18 PM

cantik cantik.. simple.. hurm header CT pun bosan hahaha..

August 27, 2014 at 6:32 AM

Sweet saya tengok.
Ramai yang tukar header kan?
Saya masih nak kekalkan yang lama.

September 2, 2014 at 1:29 PM

simple but nice

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia