CPUV : Sunsilk Silhouette


Assalamualaikum korang!

Lagi CPUV masuk semalam.
Aku tak sedar langsung dan tak check pun hehe.
Rupanya ada dua CPUV baru. Sunsilk Silhouettee.
Alah... nak cerita panjang2 pun tak reti.
Apa kata korang join contest sulsilk ni.
Mana tau ada luck menang shampoo baru ni ke kan? Hehe.
Ok, kalau ternampak banner iklan sunsilk ni joget2 kat ata tu tolong ler tekan sikit.
Terima kasih daun keladi.
Daaa..



15 comments

October 2, 2014 at 3:09 PM

tahniah...

KM..sila join.
http://acikwatie.blogspot.com/2014/10/giveaway-birthday-you-alls.html

October 2, 2014 at 3:12 PM

sy pn ada..klik2 jom hehe

October 2, 2014 at 3:17 PM

Tahniah KM.. dapat juga CPUV nih.. banyak juga yang tengah on going.. minggu nih pun tengok banyak yang on going juga.. alhamdulillah rezeki..

October 2, 2014 at 3:45 PM

Wah, murah rezeki Kak KM :) Tahniah ye :)

October 2, 2014 at 4:04 PM

peh banyaknya ongoing. tahniah kak :D

October 2, 2014 at 4:45 PM

alhamdulilah rezeki...

October 2, 2014 at 5:40 PM

Awesome. :) Banyak cpuv akak.

October 2, 2014 at 6:25 PM

tahniah KM.. :) jemput2 la singgah blog Fatin..
Fatin pun dah klik iklan Nuffnang yg muncul kt sini :)

http://dreaminglovers.blogspot.com

October 2, 2014 at 8:50 PM

Tahniah, KM! Murah rezeki :)

October 2, 2014 at 10:20 PM

tahniah kak KM.. :)

October 3, 2014 at 9:09 AM

@Nurfatin Liyana dah singgah.. thanks singgah sini.. ya... :)

October 3, 2014 at 1:12 PM

masuk lagi ye, tahinah =)

October 4, 2014 at 10:53 PM

congrats kak! phewww masyuuuuk!

October 10, 2014 at 9:49 PM

masyuk lagi..

October 11, 2014 at 11:00 PM

apa yg akak perlu buat supaya sentiasa dpt cpuv dari nuffnang ni eh...maybe berlu update hari2 rasanya

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia