Akhirnya Adik Aku Yang Beli Dulu

Assalamualaikum korang!

Bila tengok adik aku post kat wassup, geramnya hati menengoknya.
Rasanya aku yang nak beli benda alah ni tapi dia yang dah beli dulu tau.
Masa nak beli tak cakap dengan aku pulak tu.
Kalau tak, boleh aku tumpang postage sekali.
Entah apa mimpi dia nak beli benda alah ni entah.
Aku tengok sampai sekarang tak guna-guna pun untuk diri sendiri.
Sekurang-kurangnya aku ni beli sebab suka buat sit up.
Tak adalah sakit tengkuk bagai.
Masalahnya aku tanya adik aku, guna ke tidak?
Dia jawab tak pun, masih duk ada atas kotak.
Korang nampak tak kat situ?
Beli ikut nafsu.
Daripada dia tak guna, lebih baik bagi kat aku kan? kan? kan?


Mintak-mintaklah dia tak guna selalu dan baik hati nak bagi kat aku.
Huhu, tak payahlah aku susah payah nak beli baru.
Fuh! Fuh! Fuh!
K bye!

22 comments

October 2, 2014 at 9:26 AM

KM...hari tu nampak gak ni kt online..niat nak membeli juga tp abg kata x yah la gi je aerobik tu..terus diam kulat2 :)

October 2, 2014 at 9:40 AM

hehehe..meh saya aminkan doa kak KM tu.moga lebih bersemangat buat sit up pasni.

October 2, 2014 at 9:49 AM

hihihi fuh2 lebih2 sikit.

October 2, 2014 at 10:03 AM

wahhh ada gym la dalam rumah nie..

October 2, 2014 at 10:37 AM

Kalau sharing2 guna? hehe :D

October 2, 2014 at 11:24 AM

betul-betul. singgah menabung KM

October 2, 2014 at 11:24 AM

sha takde la merasa guna benda ni, ada kat rumah, tapi sha tak boleh nak angkat berat2... sobsob..

wooo kak KM minat gym ekkk

October 2, 2014 at 12:43 PM

heheh... kene doa2kan la ye km...
buat ape beli tak gune
tapi klau bg km nnt km gune tak tu?

October 2, 2014 at 1:46 PM

Hehehe..siap jampi lagi Kak KM...fuh...fuh...hehe..Amin, hope adik Kak KM baik hati bagi Kat Kak KM nanti :)

October 2, 2014 at 2:17 PM

mudah2han dapat kat kak KM..hehe

October 2, 2014 at 9:35 PM

hahaha.. KM ni dah try zumba pun sekerat jalan.. now gym jelah.. hihi

October 2, 2014 at 9:36 PM

huhu.. dah tanya dia tak mo bg jugak.. huhu

October 2, 2014 at 9:36 PM

hahaha cover sikit, tempias..

October 2, 2014 at 9:37 PM

tak leh nak sharing, rumah kami lain-lain hihi...

October 2, 2014 at 9:37 PM

minat sebab dah tembam huhu..

October 2, 2014 at 9:38 PM

of coz le guna memang suka pun hihi..

October 2, 2014 at 9:38 PM

lebih-lebih sikit fuh fuh tu hahaha..

October 2, 2014 at 9:39 PM

mcm tak de harapan huhu..

October 2, 2014 at 9:39 PM

terima kasih..

October 4, 2014 at 10:56 PM

adik akak beli kat mana ek? teringin gaklahh nak beli. hari tu ada godek godek laman nile.com tapi kurang yakin lah... heee

October 10, 2014 at 9:52 PM

CT buat sit up menipu sket.. letak bantal kat pinggang bahhaha.. sbb ada slip disc so doc suggest buat gitu..

October 11, 2014 at 11:07 PM

ckp pada adik tu kalau ko tak guna jual je ke aku..tapi murah sikit dari harga ko beli...nanti merajuk pulak benda tu kalau x guna..cepat rosak tau

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia