CPUV : Sime Darby LPGA 2014


Assalamualaikum.

Haha... tak sangka mak tengok pagi-pagi ada CPUV baru.
Sime Darby dengan Sunsilk.
Okeh, aku nak cerita pasal Sime Darby yang mana aku pun belum paham apa benda iklan dia.
Dari apa yang akau faham rupanya sime darby ada buat tournament golf.
Haha... kalau pasal golf ni aku tak reti nak explain panjang-panjang.
Cuma kalau korang ternampak dia berjoget-joget kat bener nuffnang tu, rajin2 la click ya hihi.


Tournament ni berlangsung 9 - 10 Oct 2014, Kuala Lumpur Malaysia

11 comments

October 2, 2014 at 12:33 PM

Tahniah.. kali nih seronok tengok cpuv yang masyuk.. terbeliak biji mata.. nak kena update nanti..

October 2, 2014 at 12:36 PM

seronok bila dapat cpuv melambak macam n kan.. kenalah rajin update entri supaya uv bertambah dan banyak n earnings pun masyuk kan..congrats:)

October 2, 2014 at 12:44 PM

tahniah km...
ishhh nape lah smpai skg ayu xpandai2 lagi bab ni

October 2, 2014 at 1:33 PM

salam. rezeki..tahniahh

October 2, 2014 at 1:36 PM

tahniah kak KM..

October 2, 2014 at 1:38 PM

Tahniah Kak KM :)

October 2, 2014 at 2:47 PM

tahniah kak KM ^^,

October 3, 2014 at 1:12 PM

untunglah KM =)

October 4, 2014 at 10:54 PM

moga moga dimurahkan lagi rezeki bersama nuffnang... hiks ^____^

October 10, 2014 at 9:49 PM

banyaaaaknyeee..!! nak satu

October 11, 2014 at 11:01 PM

ye we support each other

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia