My New Laptop Skin : Always Green

Assalamualaikum korang!

Entah kenapa tetiba pulak aku beli laptop skin color green.
Dah lama dah aku usha tapi tak berkesempatan nak beli.
Semalam member ajak pergi giant Nilai.
Aku pun pergi usha kedai IT.
Sekali tengok harga, murah baq hang.
Cuma RM15 je.
Aku pernah usha kat mersing johor, RM25 satu keping.
Akhirnya aku rembat satu.


Alkisahnya kenapa aku nak guna laptop skin ni?
Gini ceritanya, laptop skin aku ni dah calar balar disebabkan macam-macam dah jatuh atas dia.
Mula-mula tu kunci kereta jatuh atas laptop, dah calar.
Lepas tu kat kampung, bilikkan kecik, aku buat kerja betul2 depan pintu.
Sekali Zulaikha bukak pintu leluas, haaa hambek ko, sikit punya cantik pintu kayu tu gores skin laptop aku.
Dah dapat calar yang teruk yang mengganggu pandangan mata aku.
Aku pun dah malas nak jaga bila dah jadi gitu sebab laptop skin aku terlalu sensitif.
Kena barang sikit dah calar. Aku redhakan jelah.
Cuma sistem dia je aku jaga elok-elok.
Janji dia boleh buat kerja untuk aku, itu no hal punya.



Persoalanya. cantik tak skin laptop aku ni?
Nampak green gitu.
Ni kalau mata duk rabun lagi tak tau nak cakaplah hahaha.
Petua : Kalau tak mo mata terus menerus rabun, sila pandang warna hijau.
Sekian.

22 comments

September 18, 2014 at 8:45 AM

hijau itu segar,hehe

September 18, 2014 at 9:03 AM

cntk la kaler hijau..sy suka!! hehe

September 18, 2014 at 9:23 AM

Hijau ni cantik.Acik pun suka hijau..tapi emerald hijau atau hijau pucuk pisang

September 18, 2014 at 9:32 AM

cantik skin baru kak KM..semoga lebih bersemangat blogging pasni..hehe

September 18, 2014 at 9:41 AM

cantik :)

September 18, 2014 at 9:55 AM

Assalamualaikum dan singgah khamis di sini...hijau warna yg cantik...selain warna pink Diana suka juga warna hijau Emerald ....hehe

September 18, 2014 at 9:55 AM

Cantik lah..

September 18, 2014 at 10:32 AM

akak minat hijau eh hehe...

September 18, 2014 at 10:36 AM

you look green...KM mmg suka warna hijau yek..hari tu beli table tuk Zulaikha pun hijau kan..blog pun hijau..sedap mata memandang

September 18, 2014 at 10:37 AM

Memg nmpk cerah hbs cntik i like

September 18, 2014 at 12:11 PM

hijau .... lawa,...

September 18, 2014 at 3:43 PM

Ceria je kaler hijau tu. hihi. Sedap mata memandang.

September 18, 2014 at 5:02 PM

uuuuish macam macam cabaran laptop Akak KM dah berdepan yaa.. xpe xpe tu dah belikan dia baju baru..

September 18, 2014 at 8:34 PM

Cantik lah. Walaupun warna dia a bit terang, tapi tak sakit mata pandang.

September 18, 2014 at 9:50 PM

Hijau tu mendamaikan. Mieya lagi suka tengok pemandangan alam sekitar :)

September 18, 2014 at 10:28 PM

Cantik kaler hijau ;) sdap mata pandang..hehe

September 19, 2014 at 2:23 AM

cantik.. :)

September 19, 2014 at 8:37 AM

Sedap mata memandang.

September 19, 2014 at 10:28 AM

Hijau...mendamaikan sungguh bila tgk pagi2 jumaat nih :)

September 19, 2014 at 3:14 PM

peminat tegar hijau jugak.. barang2 dapur kebanyakkannye memang kaler hijao

September 19, 2014 at 4:22 PM

peminat hijauuu tegor.. hikhik

September 25, 2014 at 2:09 PM

Serba hijau dengan font kat blog.

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia