"SENDIRI" Dalam Rumah Tangga

Assalamualaikum!

Ada sorang rakan share di wassup.
Mungkin rakan aku print screen dari telefon dia agaknya.
Aku tak pasti dari siapa tapi bagi aku ia sebagai peringatan untuk kita semua.
Kalau nak bahagia, biar buat sama-sama.




10 comments

September 18, 2014 at 12:11 PM

setuju tu KM.. nak bahagia kena buat bersama kan...

mama singgah menabung

September 18, 2014 at 12:48 PM

Herm...betul sangat KM...
Orang lelaki janganlah take for granted sangat just because isteri seorang yang independent...

< a href="http://nadirahbtmohamad.blogspot.com">Nadirah Mohamad< /a>

September 18, 2014 at 1:17 PM

saya tak macam tu huhu

Saya tag KM disini
http://www.arzmoha.com/2014/09/versatile-blogger-award.html

September 18, 2014 at 3:40 PM

Jangan sampai bini tinggalkan laki. haaa, haru jadinya bila suami biarkan terkontang kanting. wuwuwu

September 18, 2014 at 4:58 PM

makan dalam ni.. peringatan untuk suami suami luar sana. padahal dalam rumah tangga yang berat tugasnya adalah suami. isteri sepatutnya membantu saja. nauzubillah.. semoga kita mendapat pasangan hidup yang beriman memahami dan dapat membimbing menuju syurga-Nya

September 18, 2014 at 6:28 PM

kenot ler sendiri je...adeh

September 18, 2014 at 8:33 PM

setuju sangat....

September 19, 2014 at 2:10 AM

singgah malam kat blog kak KM..:)

September 19, 2014 at 8:36 AM

Rumahtangga..tanggungjawab bersama antara suami dan isteri. No way sendiri, sendiri.

September 25, 2014 at 2:06 PM

Betul.
Kalau masa nak ehem..ehem je cari isteri buat ape? Lain semua sendiri..
Lempang karang baru tau.
Jangan main2, saya kalau hal macam ni memang garang.

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia