Perjalanan Blog Bersama Nor As


Klik banner untuk join ya.

Haha.. sorry As, kak KM lupa nak komen haha.
Dah terbiasa letak banner sila klik, ha gitula jadinyakan.

Jadi, pendapat KM pasal blog as, dah ok dah.
KM suka blog yang kosong.
Blog yang hanya guna dua warna je.
Tak sakitlah mata nak tengok atau nak baca, hihi.
Cuma archive tu kena tukar jadi hierarchy, senang orang nak cari entry lama.
Okeh, itu je nak komen.
Overall ok.
(Cehwah, cam AF pulak haha)
K BYE.


15 comments

September 19, 2014 at 1:54 AM

semoga berjaya kak KM..

September 19, 2014 at 8:33 AM

Gud luck KM. Saya pn join jugak.

September 19, 2014 at 4:24 PM

selamat bersegmen! hekhekhek

September 19, 2014 at 5:14 PM

selamat bersegmen
join jugak
http://hidayuayumie.blogspot.com/2014/09/perjalanan-blog-bersama-nur-as.html

September 20, 2014 at 10:52 AM

selamat bersegmen :)

September 20, 2014 at 2:05 PM

http://aimanliyanasamat.blogspot.com/2014/09/perjalanan-blog-bersama-nur-as.html

September 20, 2014 at 11:51 PM

KM tak komen pun pasal blog As, hehe
Selamat bersegmen!
Thanks ye join :)
Senarai dah update.
Jom blogwalking!
http://cahayaalammaya.blogspot.com/2014/09/senarai-peserta-perjalanan-blog-bersama.html

September 21, 2014 at 9:52 PM

good luck ya :)

September 22, 2014 at 10:27 AM

@Nur As haha.. KM lupa nanti akak update balik...

September 22, 2014 at 4:40 PM

Blogwalking dari segmen yang sama. Good luck :) Perjalanan Blog Bersama Nur as

September 25, 2014 at 1:58 PM

Kita pun join sama KM.

September 27, 2014 at 2:27 AM

Selamat bersegmen :)

September 30, 2014 at 1:29 PM

selamat bersegmen... good luck..

http://miamorzafirah.blogspot.com/2014/09/perjalanan-blog-bersama-nur-as.html

October 5, 2014 at 2:49 AM

Hehe dah ada komen. Thanks Akk :) Teerharu. hehe

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia