Alhamdulillah... Menang GA September RM300 Emas Putih

Assalamualaikum korang!

Tak sangka pulak aku boleh menang GA Emas Putih.
Seriously, before this banyak kali jugak join support GA Emas Putih ni.
Sesaja join nak memeriahkan GA tu.
Tengok orang join, kita pun sibuk nak join samakan.
Bertuah atau tak, itu belakang kira.
Yang penting dapat memenuhi tujuan asal yang mana dah ketandusan idea untuk update entry, haha!
Sekali GA kali ni rezeki blog KM pulak bertuah menang.
Alhamdulillah...



Jadi siapa yang ada join GA Sept Emas Putih ni silalah check no anda.
Mana tau bertuahkan?
Oklah bye.

16 comments

September 17, 2014 at 12:05 PM

Tahniah..

September 17, 2014 at 12:23 PM

Tahniah KM ..rezeki.

September 17, 2014 at 1:07 PM

Tahniah Kak KM :)

September 17, 2014 at 1:34 PM

Betul rezeki ni KM tahniah

September 17, 2014 at 1:45 PM

alhamdulilah..tahniah3

September 17, 2014 at 2:09 PM

tahniah akak..

September 17, 2014 at 2:24 PM

tahniah km...dpt kamera giteww.jeles mak tau.huhu

September 17, 2014 at 3:21 PM

congrats. =)

September 17, 2014 at 8:41 PM

wah.. menang kamera lomo pulak tu.. huhu.. tahniah kak.. :D Han Woo Hwan's Blog

September 17, 2014 at 10:10 PM

Tahniah KM

September 18, 2014 at 2:44 AM

alhamdulillah.... rezeki anak jugak tu kak KM... hihi...

September 18, 2014 at 9:35 AM

tahniah KM!!!best tuh!

salah baca tadi awal-awal ingat dapat hadiah emas..

September 18, 2014 at 10:42 AM

sbb tu orang cakap kalau rajin mesti ada hasilnnya..jgn pernah putus asa..KM dapat Emas putih ke..wahh TAHNIAH!!!

September 18, 2014 at 3:46 PM

Mak aih. Camera lomo tuuu. Tahniah kak KM!

September 18, 2014 at 5:04 PM

wow Akak KM memang bertuah lah.. selalu aje menang. CT banyak join aje menang belum ada rezeki..

September 25, 2014 at 1:48 PM

Xsempat check pun.
Tahniah KM.

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia