#9 Ranking Alexa karyamahirah.blogspot.com,


Dah lama tak check.
Hari ni gatal nak check.
Alhamdulillah makin mengurang dan terus mengurang.

Global Rank 395, 791
Rank in Malaysia 1732

Ranking sebelum ni boleh tengok kat SINI
Kena usaha lebih lagi hihi.

Thanks pada sesiapa yang visit blog KM.
Apreciate u all semua.
Muah! Muah!


Ni antara terbaru yang mengunjungi blog KM.
KM tak sempat nak listkan satu2 tapi KM sempat ziarah blog korang semua.
Dari senarai di atas tu KM tau ada yang silent reader dan ada yang tinggal jejak komen.
Terima kasih ya semua daa...



15 comments

September 17, 2014 at 9:26 AM

tahniah kak KM :)

September 17, 2014 at 10:14 AM

Bestnye tengok kecik angkat tu. Kite punye bosa lagi haa

September 17, 2014 at 10:53 AM

Tahniah KM. semoga cepat lagi turun.
Saya ketinggalan jauh

September 17, 2014 at 10:54 AM

Nuffnanh dah lama saya tak check...
nak kena check jugaklah bulan depan

September 17, 2014 at 10:59 AM

tahniah KM

September 17, 2014 at 11:38 AM

Bukan mudah nak turunkan rank alexa. Nak kekalkan lagi la susah..

September 17, 2014 at 1:12 PM

Wah, besnye :) Tahniah kak KM :)

September 17, 2014 at 2:34 PM

semoga terus berjaya akak.

September 17, 2014 at 10:12 PM

Fuyoooo....terbaiklah KM

September 18, 2014 at 2:55 AM

tahniah kak KM !! chaiyokkkk

September 18, 2014 at 10:43 AM

Tahniah KM..blog mula di kenali ramai

September 18, 2014 at 3:46 PM

Dah lama tak singgah sini. Rindu kak KM :(

September 18, 2014 at 5:06 PM

Akak KM.. CT tak faham laaa ranking Alexa menda alah ni semua
macam mana.. tengok ramai dok check tapi iols tak tahu.. sadislah..

September 18, 2014 at 9:53 PM

Wah, seronoknya tengok rank alexa makin mengecil. Mieya nie entah bila lah dapat kembali semula ke takuk lama. Mood blogging tu masih belum ada, haish !

September 25, 2014 at 1:49 PM

Mavles betl Km ni.
Ranking 1700 tu..saya 18++.

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia