Terima Kad Raya Dari Amy J

Assalamualaikum korang!

Aku nak gelak dulu sebelum cerita, hahaha!
Sebenarnyakan, aku dah salah orang tau hari tu.
Yang sebenarnya, entry baru-baru ni yang aku cakap dapat kad raya dari white lily tu sebenarnya kad raya dari Amy J tau.
Malunya... macam nak sorok kepala dalam baju je.
*Shame-shame tak malu, salah orang haha.*

Punyalah confident aku bebel kat entry tu kata dapat kad raya dari white lily tapi rupanya salah orang.
Hahaha aku senyum sorang-sorang je masa update entry ni tau.
To Amy J sorry dik.
Awak hantar kad, orang lain yang dapat nama.
Ni akak betulkan balik ya.
Kak Mahirah ni memang nak kenakan? Cubit je kak Mahirah ni, hahaha 
Haaa.. ni autopublish tau.
Kalau korang komen tapi aku wat bodo je tak reply apa tu maknanya tak onlinelah tu.
Ngeeee... yang penting aku dah betulkan siapa pengirim kad raya sebenar.




Okeh!
Siapakah cik adik yang bernama Amy J ni?
Korang agak-agak?
Haaaa kalau korang nak tau, aku suka bertenggek baca e-novel kat blog dia.
Amy J, baik ngaku cepat, awak suka tulis novelkan? haha!
Yang bestnya kita orang ni kebetulan pulak punyai minat yang sama.
Sebab tu aku selalu terjah masuk blog dia.
Macam dah jadi rutin pulak.

Dik, terima kasih tau send kad raya kat akak.
Tahun depan bagi lagi ya. Jangan dilupa kak KM ni. Nangis kang.
Bagi kad sekali dengan alamat tau supaya akak boleh balas kad awak. 

Ok, itu je 
Bye!

34 comments

August 11, 2014 at 4:38 PM

hahahahaahahah lawak!
ape laa akak nihh. cian amy.. hikhik
patotla pelik.. sthu nadya kad raya dr naalisa die reka sendrik taw..hahahaha :-)

August 11, 2014 at 4:42 PM

salah org pun boleh~haha..

August 11, 2014 at 4:45 PM

Tula.. akak mabuk ketum.. :-d dtg sekali harung dgn parcel, kad raya dari supplier, kad raya dari blogger, hadiah GA lg.. semua dtg serentak.. alamak.. ni dari siape ek? hahaha (m) malu tau salah org.. huhu.. :-s

August 11, 2014 at 4:50 PM

banyak sangat sampai salah orang ye kak..hehe

August 11, 2014 at 4:52 PM

Haha..
Actually saya pun confuse..white lily x sambut Aidilfitri kan?

August 11, 2014 at 4:55 PM

dia tak sambut.. tp dia mmg nak bg kad raya khas utk blogger.. :)

August 11, 2014 at 5:11 PM

okay..untungnya kak KM...dh bpe kad raya stkat nie...

August 11, 2014 at 5:17 PM

camano boleh salah ni KM? hahah ni baru betul mabuk ketum ni..hehehee

August 11, 2014 at 5:25 PM

hehe. xpelah. saya merajuk kejap je :-)

terima kasih sebab buat entry ni. insya-ALLAH nnti tahun depan saya mnx kad raya kat akak KM ye. heee..

p/s : novel tu saja2 je. hantar kat publisher tapi sikit sangat cerita tu. kena pjgkan lagi. huu

August 11, 2014 at 7:23 PM

Saya pun terima dari AJ. Cuma tak publish entry lagii. wuuu

August 11, 2014 at 7:46 PM

:-s huhu..

August 11, 2014 at 7:47 PM

ya... tula pasalnye... :-s

August 11, 2014 at 7:48 PM

ala... sikit je... tak mcm korang... huhu :)

August 11, 2014 at 7:48 PM

hahahaha.. entah lah... =))

August 11, 2014 at 7:50 PM

boleh2... nanti kita berbalas kad ya..

*akak dah kurang masa nak mengarang huhu* (p)

August 11, 2014 at 7:54 PM

publish nanti akak baca ya.. :)

August 11, 2014 at 8:29 PM

Macam mana boleh tersalah tu kak KM..hehe...btw, bestlah dapat kad raya dari blogger ye..

August 11, 2014 at 9:02 PM

Ahakssss camna boleh salah ni KM, Amy J x letak signature ke heee

August 11, 2014 at 9:28 PM

hihi...sabar je lah ea Amy J...selamat hri raya semua :)

August 11, 2014 at 9:55 PM

bestnyaaa terima kad raya amy j..hehe

August 11, 2014 at 10:33 PM

tak pe... deepavali nanti kita berbalas kad raya ya... :d boleh?

August 11, 2014 at 10:35 PM

nilah akibatnya kalau simpan kad kat office, update entry kat rumah... tercengang cenganglah beta kak... =)) yg bestnya sgt confiden...

August 11, 2014 at 10:36 PM

selamat hari raya... :)

August 11, 2014 at 10:37 PM

nanti kita berbalas kad raya ya... :) raya haji pon ada lepas ni..

August 12, 2014 at 12:03 PM

wah dpt kad raya drp mj

August 12, 2014 at 12:03 PM

eh amy j

August 12, 2014 at 2:44 PM

Hehehehe..banyak makan kuih raya ye kak KM.. Nasib baik realize salah pengirim..hehehe..sian kat adik Amy :)

August 12, 2014 at 3:59 PM

mcmne boleh salah nie..hahh nie mesti banyak dapat kad raya kan..=D

August 12, 2014 at 4:59 PM

itulah pasal haha :-)

August 13, 2014 at 4:09 AM

Adusss salah pulak eh hehee... Takpelah nak buat mcm mana kan.. :D

August 22, 2014 at 12:06 AM

Bestnya dpt kad raya.. :)

August 22, 2014 at 12:06 AM

Bestnya dpt kad raya.. :)

August 22, 2014 at 12:15 AM

:) hehe

August 22, 2014 at 12:16 AM

itu le pasal tp malu huhu..

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia