Soalan Kepada Nuffnang : How Can I Get More CPUV?

Assalamualaikum korang!

Baru-baru ni aku ada tanya soalan pada nuffnang macam mana nak dapat CPUV lebih?
Aku bertanya ni sebab aku pelik, orang lain dapat dua-tiga sekali masuk.
Yang aku ni cuma satu je kadang-kadang.
Iklan lain-lain jadi CPC je tau, huhu.

Jadi aku pun tanyalah soalan tu pada naffnang.
Nak tau jugak apa rahsianya dan bolehlah aku belajar dari kesilapan.
Korang nak tau apa jawapan nuffnang?
Nah hambek ko, panjang menjela dia explain kat aku.

Korang baca kat bawah ni ya.
Khas untuk korang yang senasib macam aku.
Aku harap jawapan pihak nuffnang ni dapat membantu korang ya.


Btw, thank to nuffnang sebab reply persoalan aku ni
Dan mungkin membantu blogger suam-suam kuku macam aku.
Hihi.. good luck korang!


30 comments

August 11, 2014 at 8:43 AM

nuffnang tak pernah2 pon lgi jawab soalan kte... :( whuaaaa

August 11, 2014 at 8:55 AM

ouhhh..nak kena buat nie krungkrung satu ja cpuv dari dulu ..sedih ya amat =(

August 11, 2014 at 9:02 AM

kena send tikets lagi tu kot... :)

August 11, 2014 at 9:03 AM

ya.. kena usaha lebih sikit.. kena rajin jwb survey.. :)

August 11, 2014 at 9:50 AM

Senasib la kita..dulu sy selalu dapat banyak jugak tapi lately satu je sekali masuk. x byk mcm dulu. T_T survey ari2 jawab. huks ;((

August 11, 2014 at 10:21 AM

thanks inform akak. saya baru je join benda ni dalam 2 hari. hahaha. :>)

August 11, 2014 at 10:57 AM

good luck kak KM ^^,

August 11, 2014 at 11:23 AM

irra pon dah malas nak mengorat nuffnang. huhuu biar lah klu ada rezeki ada la..hehe boleh gitu..meh singgah sini jom irrayyan.com

August 11, 2014 at 12:18 PM

itulah kan senasib laa kita..apapun tak la harap sangat kat nuffnang..tapi bila dah dapat banyak skit dari biasa rasa seronok juga..hehehe..

August 11, 2014 at 12:27 PM

tula... tak tau apa kriteria yg pengiklan nak.. [-(

August 11, 2014 at 12:31 PM

mungkin jawapan ni berguna untuk awak... :)

August 11, 2014 at 12:32 PM

thanks :)

August 11, 2014 at 12:32 PM

redha jelah apa yg dia bagikan ira.. haha.. :-)

August 11, 2014 at 12:33 PM

betul... dpt lebih sikit mmg rasa seronok sgt... :-)

August 11, 2014 at 1:07 PM

salam. itu dia...panjang penerangan dari nuffnang hehe

August 11, 2014 at 1:13 PM

amboi... panjang bebeno jawapannya tu..

August 11, 2014 at 2:04 PM

Haaaa itula... soalan dia pendek je kan? haha =))

August 11, 2014 at 2:05 PM

ya cik itah hahaha.. :-)

August 11, 2014 at 3:22 PM

panjang berjela nuffnang reply..hehe

August 11, 2014 at 3:57 PM

tiket tak sampai kot. heheh

August 11, 2014 at 4:12 PM

Tu dia... panjangnyer.. :)

August 11, 2014 at 4:56 PM

Dah baca.
Panjang betul explaination & very useful.
Thanks Nuffnang.

August 11, 2014 at 8:37 PM

Nice tips ni kak..thanks sebab sudi berkongsi...

August 11, 2014 at 9:20 PM

Akak Jm pernah tanya soalan begini kpd nuffnang dan jawapan lebih kurang sama dia akan minta update survey regularly dan pastikan place ads tu dgn cara yg betul tp still cpuv x byk huhuhu. Pastu pulak jenis malas update so x ramai yg klik tuk terjah makinlah berkurang cpuv tu

August 11, 2014 at 10:46 PM

wahhh .. thank you for the info.. so survey tu sangatlah penting ya.a, nak update lah ! hehe

August 12, 2014 at 10:41 AM

mula2 memg sket lme2 nti bg byj xterkejor..huhuhu

August 12, 2014 at 11:50 AM

Tak dapat pon lagi untuk cpuv ;((

lepas ni nak kena update selalulah..ehehhe

August 13, 2014 at 4:12 AM

Semoga perkongsian ini membantu kpd blogger2 yg lain juga.. Thanks sharing KM.. :)

August 14, 2014 at 10:35 PM

apa pun keep blogging kak ^___^ goodluck

August 22, 2014 at 12:08 AM

Pnjngnya dia punya jwpn..

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia