Hadiah GA Teka Wajah Eda By Blogger Euruka Seven!

Assalamualaikum korang!

Haaaa kali ni aku dah tengok parcel tu betul-betul dah tau.
Memang confirm hadiah GA ni datang dari blogger Euruka Seven

Ngehehe... Dasyat betul kak Mahirah ko ni kan? Macam manalah boleh salah orang?

Kali ni dah tak mo pisang berbuah dua kali.
Masa mula-mula sampai je sampul ni, aku duk termenung dulu pandang.
Lepas tu belek sambil duk recall semula.

Ni sampul dari siapa pulak yang sampai ek?



Sekali aku bukaklah sampulnya.
Aku tengok ada buku Tupperware dan pamplet aurawhite.
Dalam kepala dah terfikir,

*Hish, takkan dr. shikin yang bagi kot?*

Sebab tak silap aku, Dr.Shikin pun ahli tupperwarekan?
Betul ke tak Shikin? Selamba je aku teka ni, huhu.
Bila nampak plastik kecil yang berisi kerongsang rantai ni, aku dah tersenyum lebo dah haha.
Cantik ko kerongsangnya.

Macam nilah bungkusan tu. 

Aku pun bacalah nota khas kat dalam tu.
Rupanya hadiah ni datang dari blogger Euruka Seven
Baru aku ingat yang aku pernah join Giveaway Teka Wajah Eda By Blogger Euruka Seven.
Haha.. tak sangka menang tempat ke 2.


Amacam? Cantik tak? Hihi..
Cuma aku duk terfikir dari tadi, nak pakai brooch ni kat belah mana ek?
Ah! Nantilah fikir.

Okaylah, btw thanks tau adik Euruka Seven.
Kak KM suka dengan hadiah ni.
Ada love-love gitu, haha.
Nanti kalau buat ada segmen lagi, bagi tau ek.
Daaaa...

27 comments

August 12, 2014 at 10:57 AM

wahhhhh...dua hadiah KM dapat..tak aci...hehehee i is jeles okey...ni nak kena join giveaway lagi ni..
jom singgah blog mommy Irra >> irrayyan.com

August 12, 2014 at 11:17 AM

Bestnya dapat hadiahhh.

August 12, 2014 at 11:38 AM

cantiklah keronsang tue ..
rezeki kak Mahirah =)
Alhamdulillah

August 12, 2014 at 12:06 PM

wah tahniah...

August 12, 2014 at 12:54 PM

Wahh..tahniah Kak KM.. :)

August 12, 2014 at 1:15 PM

wahhh untunglaaa~ tahniah kak ^^

canteknyaaaaa lahaiii :)

August 12, 2014 at 2:29 PM

perghhh. cantik gila! :>)

tahniah kak KM! nanti dah pakai, upload sikit gambar kat sini. hehehe

August 12, 2014 at 2:46 PM

Wah, tahniah kak KM :) Rezeki di bulan Syawal :)

August 12, 2014 at 3:57 PM

Tahniah rezeki..cantik la...=D

August 12, 2014 at 7:03 PM

Saje2 je join, klu menang tu rezeki la tu :)

August 12, 2014 at 7:50 PM

rejeki terpijak ni hehe.. :)

August 12, 2014 at 7:51 PM

ya.. alhamdulillah.. hehe :)

August 12, 2014 at 7:51 PM

toce-toce :)

August 12, 2014 at 7:52 PM

toce - toce :)

August 12, 2014 at 7:53 PM

toce-toce :))

August 12, 2014 at 7:53 PM

toce-toce.. :)) tak reti nak pakai cam ne.. ni yg kat atas kepala tu kan? haha

August 12, 2014 at 7:54 PM

toce-toce :))

August 12, 2014 at 7:59 PM

toce-toce :))

August 12, 2014 at 10:04 PM

cantiklah hadiah tu..ada love-2 lagi..hehe..tahniah.. murah rezeki.. :D

August 12, 2014 at 10:42 PM

Tahniah KA bestnya dpt adiah leh tambah koleksi

August 12, 2014 at 11:08 PM

bertuah lah badan... tahniah sis... :)

August 12, 2014 at 11:08 PM

amin alhamdulillah... :)

August 12, 2014 at 11:09 PM

KA tu sape kak? KM la huhu... [-( ye dah penuh bekas huuh

August 13, 2014 at 4:06 AM

Wahh Alhamdulillah... tahniah KM.. :) :)

August 13, 2014 at 8:43 AM

wahh! lawa lawa... pakai ngn shawl or selndang then letak kt belah tepi tu kak..msti cunn

August 14, 2014 at 2:32 PM

Betul tu, Mahirah.

August 22, 2014 at 12:04 AM

Tahniah kak.. Rezeki.. :)

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia