Giveaway Saya Nak Poskad Moscow!


Siapa nak poskad dari MOSCOW?
Haaa meh sini join segmen ni.

Tarikh Tamat : 24 Ogos 2014

Anda Di Tag!

Yes! Dah berjaya post!

28 comments

August 19, 2014 at 9:53 AM

Ramai lagi guna word verification tu.. Spoil mood blogwalking..hahaha..klu tgh xde mood tu terus xnak blogwalking dah...

August 19, 2014 at 10:05 AM

Sis KM.. cemna nak tag tu yer? jika tag org yang ditag tu dapat notification ker yang kita tag dia?

August 19, 2014 at 10:13 AM

taklah.. tag tu cuma link je.. kena gi blog dia jugak utk inform.. tp tak de semangat ni sbb link tak post lagi kat blog tuan punya segmen...

August 19, 2014 at 4:00 PM

o gitu.. owh patut la xnampak link sis kat sana. lagi nak tanya.. cemana nak buat link kat komen. kalau kalau new entri tu reti la.. tp kat komen xreti.

August 19, 2014 at 4:03 PM

Word Verification tu default setting ker yer?

August 19, 2014 at 4:19 PM

mungkin rasanya..

August 19, 2014 at 5:04 PM

All the best KM.. :)

August 19, 2014 at 6:37 PM

hye Kak KM, AB tag akak..hehehehhe..
All the best yeeee =)

http://aksarabiruu.blogspot.com/2014/08/giveaway-saya-nak-poskad-dari-moscow.html

August 19, 2014 at 6:59 PM

terima kasih :)

August 19, 2014 at 7:06 PM

Hehe..nama saya ke tu?

August 19, 2014 at 7:28 PM

aiyak... lagi mau tanya ka? hahaha :)

August 19, 2014 at 8:35 PM

Akak lg lah fail x tahu cara nk join segmen2 begini

August 19, 2014 at 9:34 PM

Baru join..
Alhamdulillah sempat.

August 19, 2014 at 9:34 PM

Senanglah kak JM.
Copy. Paste.Follow je:)

August 19, 2014 at 10:07 PM

tq tag Za..hehe..nak join lah jap gi..

August 20, 2014 at 12:49 AM

semoga berjaya

August 20, 2014 at 12:50 AM

Dr Shikin rajin join segmen

August 20, 2014 at 12:50 AM

betul irrayyan. jadi down

August 20, 2014 at 12:52 AM

gudluck KM!

August 20, 2014 at 8:16 AM

ha'a kak JM, lama-lama nanti addited nak join sume segmen. hehehehe.

August 20, 2014 at 8:17 AM

good luck kak KM ^^,

August 20, 2014 at 11:10 AM

assalamualaikum. thanks join! make sure blogger2 yg ditag tu tau okay :)

August 20, 2014 at 11:41 AM

All the best kak KM :)

August 21, 2014 at 8:46 AM

Good luck kak KM...

August 21, 2014 at 11:01 PM

Gudluck sis.. :)

August 22, 2014 at 1:04 PM

good luck and all the best :)
singgah dari segmen yang sama.

http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/08/giveaway-saya-nak-poskad-dari-moscow.html

August 23, 2014 at 7:56 AM

hai kakkk.. Gud luckk yaa..

singgah dari GA yg sama :)

http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/08/giveaway-saya-nak-poskad-dari-moscow.html

September 1, 2014 at 10:27 PM

all the best

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia