Dulu Suka Hijau Sekarang Kenapa Tak Boleh Tengok Hijau?

~auto publish~


Kesian sungguh dengan diri ni.
Dulu green addicted tapi buat masa sekarang tidak lagi.
Tak boleh tengok green langsung.
Laptop sticker warna green pun sanggup cabut.
Nasib baik la ku tak suruh pakwan cabut wallpaper bilik daun green.
Kalau tidak pengsan dia haha.
Tabahlah duhai hati.
Lagi sebulan je nak masuk 2nd trimester.
InsyaAllah morning sickness akan hilang.

21 comments

November 5, 2014 at 10:14 AM

Ragam org preggy memang macam-macam. Kena kawal sikit selagi mampu. Nak dapat hadiah terindah dlm hidup selama 9 bulan menanti bukan mudah kan... sabarlah tak lama lagi dah..

November 5, 2014 at 12:00 PM

eh, pregnant ke?
tahniah! dah dapat agak masa entry bab mengandung tu
tapi tak berani nak teka
tahniah sekali lagi ye

November 5, 2014 at 12:00 PM

eh, pregnant ke?
tahniah! dah dapat agak masa entry bab mengandung tu
tapi tak berani nak teka
tahniah sekali lagi ye

November 5, 2014 at 4:46 PM

la yeke? ni blog ada hijau2 ni takpe ke?

November 5, 2014 at 6:29 PM

kak KM pregnant?? tahniah... zulaikha nak dapat adik dh.. :) take care..

November 5, 2014 at 7:20 PM

akak pregnant ke?tahniah.. :)

November 5, 2014 at 8:52 PM

perasan jugak dulu KM suka warna hijau kan...

November 5, 2014 at 8:54 PM

Sekali sekala ok juga tukar warna kegemaran.. :D

November 5, 2014 at 10:41 PM

orang kata macam tu kan.. hehe. benda yang kita obses, bila time mengandung, benda obses jadi benda paling kita x suka. adoi...

congrats kak! jaga diri leklok :)

November 6, 2014 at 1:21 AM

haaa pulak?
abes la ni suka kaler ape?
dah tukar pulak ke?

November 6, 2014 at 5:39 PM

morning sickness xsuka hijau... makk aii aneh hihi... :)

November 8, 2014 at 7:54 PM

tahniah ye sis..

November 8, 2014 at 9:00 PM

macam macam ragam nya yer. saya suka hijau. tapi takdela tahap addicted. tapi dikira feveret kaler lahhh.. hihi

November 10, 2014 at 9:41 PM

TAhnaih KM...sis JM baru tahu...ahaha..dlm keadaan skrg dh x minat hijau pulak ye

November 11, 2014 at 11:06 AM

hai KM....
Blog pun warna hijau...kena tukar calor scheme ni...
sabar ya KM

November 11, 2014 at 11:07 AM

Singgah blog saya...warna pink...warna hijau tak ada :)

November 12, 2014 at 3:45 PM

Kaler pon alah ye km?hihihi irrayyan.com

November 12, 2014 at 5:06 PM

preggy rupanya..patutlah senyap je.tahniah kak KM!

November 14, 2014 at 2:30 PM

Tahniah Kak KM..:) Zulaikha nak dapat adik..yeaayhh!! Org pregnant memang mcm2 ragam..macam akak2 Cik Mimie..hehee

November 24, 2014 at 10:02 PM

macam2 dugaan... sabor je la..

December 4, 2014 at 8:27 AM

ermmm ini post lama kan...tinggal juga komen....

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia