WORDLESS : Surah Amalan Ketika Mengandung


Assalamualaikum!

Hari korang, sihat semuanya?
Kak KM alhamdulillah sihat cuma mood tak berapa stabil sikit nak berblogging.
Mood macam dah berjangkit dengan mommy irra, haha.
Tapi kak KM nak share something ngan korang semua.
Yang belum berkahwin atau bakal menimang cahaya mata, boleh amalkan di akan datang ya.
Ok, itu je nak cakap daaa..

25 comments

October 30, 2014 at 11:09 AM

patut lama tak nampak

October 30, 2014 at 1:02 PM

aaa lepas ni boleh la advise ;p

October 30, 2014 at 2:42 PM

moga kesihatan bertambah ok ye sis?

October 30, 2014 at 2:50 PM

Semoga cpt smbuh kak km...
Alhmdullilah amalkn surah2 ni smpai skg

October 30, 2014 at 3:28 PM

tahniah ya KM

October 30, 2014 at 5:00 PM

Eh eh nama saya di seru..hihihi...take care km..

October 30, 2014 at 6:02 PM

boleh amalkan dimasa akan datang

October 30, 2014 at 7:02 PM

nanti kawin boleh la amalkan .. insyallah

October 30, 2014 at 7:02 PM

nanti kawin boleh la amalkan .. insyallah

October 30, 2014 at 7:03 PM

nanti kawin boleh la amalkan .. insyallah

October 30, 2014 at 8:16 PM

Terima kasih sharing kakk :)

October 30, 2014 at 10:37 PM

As salam KM, first, tenkiu masukkan kita dlm bloglist KM. I'm doing the same thing for you ^_^
Second, inshaAllah akan ingat surah kat atas ni.. sebab belum kahwin lagi.. hehehe.. salam perkenalan ^_^

October 30, 2014 at 11:35 PM

saya dah singgah dan follow di blog ini,

saya join blogger area mega giveaway

singgah la disini:
http://mimpicoklat.blogspot.com/

October 31, 2014 at 5:41 AM

amboi kak KM...lamo sonyap.... ingatkan domam :D heheheh

October 31, 2014 at 7:37 AM

@Siti Aisya Ibrahim bukan demam tapi pembawakan budak hahaha... loya tgk blog sendiri... boleh gitu?

October 31, 2014 at 7:40 AM

@aRz MoHa TQ Arz Moha

November 1, 2014 at 7:02 PM

Nice sharing..

November 2, 2014 at 12:21 AM

boleh bagi kak AYu ni ^^,

mekasih kak KM share. dah lama x dengar cerita pasal kak KM. takpelah, take your time. :)

November 2, 2014 at 12:22 AM

@Karya Mahirahpembawakan budak? betul ke?

November 4, 2014 at 3:56 PM

nice sharing dear, bagus sebagai rujukan dan panduan..

November 4, 2014 at 8:26 PM

hihihi lama Akak KM mnyepi..
nanti datang la tu moodnya hihi..

November 5, 2014 at 12:04 AM

@Amy J hihi ya amy... ngeee...

November 10, 2014 at 9:42 PM

Nice sharing KM..jaga kesihatan dan kandungan ye

November 11, 2014 at 11:08 AM

Membaca al-Quran antara amalan yang sangat baik ketika mengandung
Amalkan.

March 10, 2015 at 10:46 AM

thanks for sharing :)

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia