Jualan Buku Penghabisan Stok!

Lagi jualan buku.
Hambik kome, mana yang duduk dekat2 tu pi la tengok.
Mana tau ada buku yang berkenan.
KLCC ni jauh dari teman.
Lebih baik datang shah alam kot hihi.
Selamat bershoping

19 comments

October 22, 2014 at 10:12 PM

adoi, saya tak ada duit.. ni nak masuk uniten pun kena pnjam duit ummi buat bayar apartment. sobs

October 22, 2014 at 10:16 PM

untungnya sape dududk KL kan sis? TQVM sudi bloglistkan kathy. kathy dah bloglistkan sis juga kat blog bloglist kathy. :)

October 22, 2014 at 10:25 PM


bkn kaki buku hehe..lg pn xske nk bersesak2

October 22, 2014 at 11:58 PM

selamat malam tuan blog :)

October 23, 2014 at 9:30 AM

best tuuu.. mama kaki buku gak ni..

October 23, 2014 at 6:52 PM

Wah.. Best tu kalau dpt shopping buku.

October 23, 2014 at 6:58 PM

Bestnya duduk area KL/Slngor kan banyak pesta/jualan buku. Zaman study kt sana dulu rajinlah turun acara mcm ni.

October 23, 2014 at 7:20 PM

Kena masuk dlm diari ni..

October 24, 2014 at 2:15 PM

ditag : http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/10/first-giveaway-by-zaki-namaku.html

October 24, 2014 at 2:23 PM

wahhh jualan pghabisan stok ek?
Next month la ni.. save the date lah. hehe





salam kenal,
ana-mizu.blogspot.com

October 24, 2014 at 11:17 PM

untung sapa dok kl..ida klu dok kl, boleh je g ..huhuhu

October 26, 2014 at 9:00 AM

Wahhh mesti km g berborong ni...irra xdan baca buku..hehe
irrayyan.com

October 26, 2014 at 1:21 PM

uish mesti best ni. banyak diskaun. kalau lah klcc depan rumah. huhu.

October 27, 2014 at 12:12 PM

eh, lama dah tak berupate blog ni
sihat ke empunya blog?

October 29, 2014 at 7:10 PM

mak aaaih.. CT lagilah jauh kekeke..

October 30, 2014 at 3:29 PM

jauh sangat nak pi ni....

October 30, 2014 at 8:17 PM

saveeee!

November 10, 2014 at 9:42 PM

ishh,..kalau minat baca buku nih dh lama serang!!!

November 11, 2014 at 11:08 AM

menguntungkan orang-orang KL ni

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia