Wordless Wednesday : Kesabaran & Keikhlasan



11 comments

September 3, 2014 at 9:07 AM

Sebab itulah kesabaran dan keikhlasan sukar utk dinilai..

September 3, 2014 at 9:20 AM

susah nak didik hati agar sabar dan ikhlas....

September 3, 2014 at 11:55 AM

Betul KM. kita tak tahu bila perkhabaran gembira akan tiba. teruskan berdoa dan bersabar

September 3, 2014 at 12:08 PM

salam sis. huhuhu hati yang terluka kadang susah nak menerima :(

September 3, 2014 at 1:03 PM

nice quotes.... setuju!!!!

bukanlah keikhlasan jika masih terasa sakit -,-

September 3, 2014 at 1:27 PM

betul tu.. setuju2..

September 3, 2014 at 1:32 PM

cukup susah untuk bersabar ..mmg susah..perlu sentiasa pujuk hati

September 4, 2014 at 12:31 PM

Tak senang nak mendidik sabar yg tiada batas tu,..

September 8, 2014 at 10:45 PM

Samalah k.JM.

September 10, 2014 at 5:56 PM

bukan senang nk didik hati jd ikhlas dan sbr

September 11, 2014 at 9:07 AM

kak KM!!!!!!!!!!!!!!!!! miss me tak? hehehe.... baru dapat blogwalking ke sini. GA akak pun saya x join lagi. sobs.

betul. saya setuju. cuba bayangkan time tu juga kita dapat, tengok2 kita x bersedia. ha, dah tu nak buat apa? xkan nak lari kan. sebab tu ALLAH hold kejap apa yang kita nak tu. ^^,

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia