Yeay! Dapat Hadiah Dari Mama Ka0ri

Assalamualaikum korang!

Kali ni aku nak update pasal hadiah lagi.
*Tak habis-habis ko ni dengan hadiah ek mahirah?*
Alhamdulillah, rejeki, jangan di tolak, musuh jangan dicari.
Orang nak bagi hadiah, aku terima dengan berbesar hati.
Cewah!

Okeh, sambung balik.
Nak tau aku dapat hadiah shawl dari siapa pulak kali ni?
Haaa... korang kenal Mama Ka0ri?
Kalau tak kenal, korang click blog Mama Ka0ri ni dan akan dibawa terus ke blog beliau.
*Kenapa tiba-tiba si mahirah ni dapat hadiah dari mama ka0ri pulak?*

Hehehe...
Yang sebenarnya hadiah shawl yang aku terima ni adalah tanda ucapan terima kasih.
Baru-baru ni, mama ka0ri ada masalah pada komputer beliau dan minta bantuan bloger untuk selesaikan masalahnya.


Dan tak sangka sedikit ilmu yang aku ada ni dapat menyelesaikan masalah beliau.
Jadi sebagai tanda penghargaan, beliau hadiahkan aku shawl comel ni.
Kalau korang nak tau cerita selanjutnya, korang boleh click SINI

Taaaddaaa!! Parcel dah sampai.
Zulaikha yang excited nak bukak bila nampak parcel tu kat tangan aku.


Dan inilah shawlnya.
Serious, cantik corak bunganya.
Mula-mula aku yang nak try, sekali mak jemah ni sibuk suruh pakaikan shawl ni kat dia.

Ehm... tengoklah mak jemah tu melaram sakan.
Baik korang puji dia sekarang. Kalau tak, muncong je molot tu hahaha.
Siap suruh aku letakkan pin bunga kat kepala lagi tu.
Katanya nak tiru macam mama.
Copycat sungguhkan? haha.

Akhir sekali nak ucap terima kasih banyak-banyak kat mama ka0ri di atas pemberian ni.
KM suka shawl ni! Ngeeee...

Oklah, itu je nak cerita
daaa.

17 comments

August 29, 2014 at 9:29 AM

Alhamdulillah sebuah penghargaan atas jasa yg diberikan
Model comel kalau menggayakan apa pun mestilah cantik jadinya...

August 29, 2014 at 10:43 AM

alololo...tomeinya si kecik tu. hehehe...

bila orang dah menolong, kita balas dengan kebaikan juga. barulah hidup aman sejahtera. cewah...

August 29, 2014 at 11:17 AM

buat baik di balas baik..ehh..boleh camtu hee
cantik..cute pulak di zulaikha tu pakai

August 29, 2014 at 12:32 PM

Salam ukhwah, singgah sini jalan-jalan blogwalking dari segmen Nak URL Blog #10 by mialiana.. salam perkenalan, salam ceria dari MyCherita

August 29, 2014 at 12:46 PM

alhamdulillah rezeki hehe :)

August 29, 2014 at 2:22 PM

peh.. lawa tu.. shawl cantik.. si kecik yang pakai tu comel je..

August 29, 2014 at 3:33 PM

cantik... :)

August 29, 2014 at 7:09 PM

lega dah sampai rupanya...

cantik jer si comel tu pakai...hihi..

August 29, 2014 at 7:10 PM

teruknya akak baru follow blog awak..hahahah..

August 29, 2014 at 7:30 PM

terlepas pandang haha..

August 30, 2014 at 12:17 AM

Tomeynya dia pakai shawl tu...hehe

August 30, 2014 at 6:34 PM

orang berbudi kita berbahasa kan... :)

August 31, 2014 at 10:08 AM

Waahhh..cantiknyeeee.
Boleh pakai gi kenduri.
Sekarang kan tgh byk kenduri.

August 31, 2014 at 10:58 PM

cantikkkk! corak lawa... alooo tomeyy xD

September 1, 2014 at 5:34 AM

Comellnyaaa . ada bungaa lagi kat atas tu. Haha. :)

September 2, 2014 at 2:16 PM

cantik shawl yg mahirah dpt

September 11, 2014 at 5:29 PM

Bhahaha shawl telah dirasmikan.. *tepukan kepada model kita yang comel ni* bahaha

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia