Bilalah KM Nak Free Visit Korang Ni?

Assalamualaikum korang!

Maaflah, KM sibuk lately ni.
Tak dapat nak kerap sangat singgah ke blog korang.
Kalau tak, biasanya satu blog dua tiga entry KM hentam komen hehe.
Korang jangan kata KM malas nak blogwalking tau.
Korang doakan je supaya KM free masa untuk visit korang ya.

KM pun rindu nak singgah baca blog korang.
Masa sangat mencemburui kita.
*cewah, nak muntah dengarkan? haha*
Banyak sebenarnya nak share cerita dengan korang tapi masa nak cerita tu tak ada.
Haish, bila KM nak free masa ni.
Seronok menulis blog ni.
Oklah, nanti borak lagi.
Daaaa

Kata-kata untuk hari ni.

16 comments

August 29, 2014 at 2:01 PM

salam. sama la..sy pun lately busy..huuhu

August 29, 2014 at 2:45 PM

alooo bz btl tuu . huhu

August 29, 2014 at 3:00 PM

takpa kak,slow2..

August 29, 2014 at 5:33 PM

rindu karya mahirah di bhgian komen. hihii

August 29, 2014 at 9:11 PM

saya pun dah start busy ni kak. sobs T__T

anyway, saya dah dapat kad raya kak KM ^^, ummi yang buka dulu. dia terkejut dapat surat dari Aiport. teringat kenangan lama. heee

August 29, 2014 at 9:23 PM

Sama laa.. busy, komen berminggu-minggu baru publish xD

August 30, 2014 at 12:13 AM

Sama !! Wanie pun sama kak KM, harini pun, baru tadi dapat updtaes entri..huhu

August 30, 2014 at 1:19 AM

bila tak sibuk nanti datang lah ye ke blog pcl... KM cari masa sesuai baru tenang singgah baca dan komen... Assalamualaikum !

August 30, 2014 at 4:57 AM

samelah kite kak KM...kite pon busy...semalam baru abes last paper exam...pasni dah ade urusan lagi...tak tahu bile dpt BW blog org ni... :D

August 30, 2014 at 6:32 PM

ramai blogger rindu KM 400% tau..haha

August 31, 2014 at 9:44 AM

Samalah dgn akak pun dh lama rasanya x lawat kwn2. nk reply komen d blog sendiri pun x sempst camno tu ha atoiiii lahhh

August 31, 2014 at 9:46 AM

Akak pun dh lama x visit kwn2, komen d blog sendiri pun x sempat reply atoiiilahhh

August 31, 2014 at 10:09 AM

Yess..very hard to do that.

August 31, 2014 at 10:59 PM

masa tak cukup, mood pulok tak datang... alahaiii. miss you 200%.. hikhik

September 1, 2014 at 5:33 AM

Tak pee. Fahamm. :) huhuhu

September 2, 2014 at 4:07 PM

take ur time

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia