Tub Tidup Tidup Tup Tup Tidup Tidup

Assalamualaikum korang!

Nak tau tak? Zulaikha suka sangat lagu ni tau.
Ulanglah berapa banyak kali pun dia suka betul dengan baby toon 3D dalam video ni.
Masalahnya bukan Zulaikha je suka, dengan aku-aku sekali tersampuk sama.
Cuba korang dengar, cute je suara baby toon 3D tu nyanyikan?

video

Aku pun tak tau macam mana boleh ada dalam hp aku.
Kata pakwan, ucu dia yang wassup dan suruh Zulaikha tengok.
Tak sangka pulak mak jemah tu suka.
Pantang nampak hp bapaknya, mesti nak pasang video ni.
Haha. okehlah, itu je nak cerita pepetang ni.
Daa..

p/s : Korang perasan tak ada nuffnang ads kat bawah ni? Yeay! Dah berjaya. Entah tetiba pulak ok. haha.

12 comments

August 30, 2014 at 6:27 PM

disebabkan dah ada, saya pun klik promoted content satu kali...

August 30, 2014 at 10:00 PM

syoklah kak lagu tu..hehe

August 31, 2014 at 2:14 AM

Anak2 mmg suka & tertarik dgn lagu2 mcm ni kan.. :)

August 31, 2014 at 9:58 AM

Tup tidup tidup tup tup? Hurmmm x pernah dgr

August 31, 2014 at 10:45 AM

Aah comel betul lah.

August 31, 2014 at 5:23 PM

Heheh suka gak :)

August 31, 2014 at 11:02 PM

comel sangat rentak dia.. bestt kuttt... xD

September 1, 2014 at 1:15 AM

Aiyaaa. Scha pun dah terikut sekali. kakakaka

September 1, 2014 at 5:29 AM

Hahaha. Selalu layan benda ni dengan adik bongsu Aina. XD lepas tu buat comcert ramai2 dalm bilik. Huhuhu

September 1, 2014 at 3:44 PM

Alahai, comel je rentaknya..hehe

September 2, 2014 at 5:26 PM

hahaha comel je

September 2, 2014 at 6:13 PM

Macam comel je..macam comel je :)

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia