Segment Blogwalking : When I Was A Kids By Aina Akmal


Siapa nak join sila join.
Kita support bloger comel ni punya segmen ya.
Clik banner

TAMAT 1 September 2014

Nak cerita pasal zaman kanak-kanak?
Haha... dah 30 tahun berlalu, ingat lagikah aku?

Masa aku sekolah rendah dulu, aku ingat masa tu nak salin baju sebab ada PJK. Masa tengah salin baju kat toilet tu, tetiba budak-budak lelaki takutkan kita orang dengan suara hantu. Korang bayangkan mencicit lari keluar masing-masing. Dengan ada yang pakai separuh baju je. Mujurlah masa tu masing-masing budak-budak lagi. Budak tak budak, malu jugak la kawan kita orang tu haha.
Masa sekolah menengah pulak pelajar lelaki duk main spirit of the coin kat belakang di waktu tengah hujan kilat ribut petir. Yang aku ni ada takut, ada berani tapi kalau dah dalam suasana kilat petir, lebih baik aku duduk kat tempat dan tengok dari jauh. Kang tak memasal kena panah petir haha.
Sebenarnya banyak lagi nak cerita tapi aku cerita setakat ni jelah ya.
Bila rajin nanti aku buat satu entry khas cerita pasal masa kanak2 haha.
Ok bye!

28 comments

August 21, 2014 at 2:04 PM

Ooohhh spirit of the coin....dah macam urban legend da ni...
Time Nad pun ada juga dengar-dengar budak main spirit tu...hahah

August 21, 2014 at 2:11 PM

salam. selamat bersegmen KM :)))

August 21, 2014 at 2:20 PM

haha..comel betul KM..bebudak skrg main lagi ke spirit of the coin ni?

August 21, 2014 at 3:11 PM

H oh o kene buat kisah dulu ke..
Ermmm..
Semoga sukses.

August 21, 2014 at 3:16 PM

selamat bersegmen kak KM :)

August 21, 2014 at 3:24 PM

wah! akak da join segmen bdk comel ni.. nadyya join jgk nt..

kalo cerita mse budak2.. mcm2 ade.. kadang 1entry pon xckup kan kak?hahahaha :D

August 21, 2014 at 7:00 PM

Selamat brsegmen km.. irrayyan.com

August 21, 2014 at 8:01 PM

selamat bersegmen kakkkk...xD

August 21, 2014 at 8:18 PM

nakal betul budak laki skola awak haha

August 21, 2014 at 8:48 PM

Hahaha, aina dulu pun pernah kena usik dgn budkk laki. dah la malam. sebab ada tusyen. sekali aina balas buat2 histeria. hah. menjerit dorang. XD

thanks sebab sudi join sys. check url dekat sini ye~ ^^
http://nurainahanis.blogspot.com/2014/08/senarai-peserta-segmen-blogwalking-when.html

August 21, 2014 at 9:52 PM

Hahahhaa.. kitorang masa dok sekolah menengah pon suka gak main spirit of the coin tu kak KM... hahahaha.. ape la kann... btw.. selamat bersegmen akak :D

August 21, 2014 at 10:40 PM

Selamat bersegmen.. :)

August 21, 2014 at 11:55 PM

Dia orang semua memang nakal masa sekolah dulu... ingat lagi sampai sekarang huhu..

August 22, 2014 at 12:03 AM

Ingat lagi eh KM zaman sekolah dulu, memori d zaman sekolah sudah hilang dari ingatan huhuhu

August 22, 2014 at 12:44 PM

Salam. Saya dari segmen yang sama. =)

August 22, 2014 at 8:36 PM

spirit of the coin? x pernah dengar lak...

oh, all the best! ^^,

August 25, 2014 at 1:30 PM

Salam perkenalan...dr segmen yg sama

http://mama3farhanah.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-when-i-was-kid-by.html?m=1

August 25, 2014 at 1:59 PM

Salam, Cikna singgah dari segmen yg sama,....;-)

URL : http://cikna136.blogspot.com/2014/08/segmen-mrs-mustache-bloglist.html

August 27, 2014 at 4:39 PM

Hahaha sampai mencicit lari keluar toilet tu takleh blah tu .. :D Selamat bersegmen
http://nurulhidayahpeace.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-when-i-was-kid-by.html

August 27, 2014 at 5:27 PM

singgah dari segmen yang sama :) good luck !
http://mellyareenza.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-when-i-was-kid-by.html

August 27, 2014 at 6:29 PM

Hehe. Zaman budak2 dulu kalo sembang pasal hantu memang lari le. Zaman tu la nak explore sume benda.

Blogwalking dari segmen yang sama :)
http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-when-i-was-kid-by.html

August 27, 2014 at 9:02 PM

ahahaha serious kalau lelaki time kecik-kecik memang buas aishh asyik nak kacau orang jer :D

DATANG DARI SEGMEN YANG SAMA..
http://myimpiannaad.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-when-i-was-kid-by.html

August 28, 2014 at 6:59 PM

seronok baca zaman kanak2 ni .. gud luck !!

http://pasembokpenang.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-when-i-was-kid-by.html

August 31, 2014 at 8:42 PM

wahhh comel je zaman kanak2 akak..hehehe... jemputlah bace cerita zaman kanak2 kite... :D BLOG JINDRISSKA

September 4, 2014 at 8:39 PM

hi.. singgah dari segmen yg sama.. Good luck!
http://miamorzafirah.blogspot.com/2014/09/segmen-blogwalking-when-i-was-kid-by.html

September 5, 2014 at 8:44 PM

Owh.. yang tukar baju untuk PJK tu yang paling memorable :)

September 15, 2014 at 10:54 AM

jom join segmen saya :)
http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/09/segmen-pencarian-bloglist-september-by.html

September 17, 2014 at 1:11 PM

wooooow brani nyee lahai nak main spirit mende mende tu ..

Jemput Singgah :D
Komen Sikit Wajah Baru Blog CT

CT datang singgah sini.. Maaf lambat baru ada masa menjenguk..

Jemput singgah -- When CT Was A Kid

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia