Sarapan Nasi Lemak


Blurrrppp!!!
Alhamdulillah... baru je lepas sarapan nasi lemak.
Dah sebulan kot tak makan sejak bulan puasa.
Hari ni dah teringin sangat nak makan, so beli je kat kafe.
Next week nak puasa 6 dah, sekali gus menggantikan.
Karang pandang orang makan, aku jugak yang terliur.
Baik rasa dulu sebelum buat puasa 6 tukan.
Korang nak?
Haaaaa pi beli sendiri hihihi...
Selamat menjamu selera semua.


10 comments

August 1, 2014 at 3:49 PM

aduuiii meleleh!

August 1, 2014 at 4:11 PM

nampak sedapkan?

August 1, 2014 at 10:34 PM

ufff,...it looks so tempting. :O

August 1, 2014 at 11:09 PM

hehehe... ;p

August 2, 2014 at 8:12 AM

betullah..sebulan puasa tak makan nasi lemak.wah..terliur!

August 2, 2014 at 8:48 AM

sila menjamu nasi lemak :-)

August 2, 2014 at 5:47 PM

Dah lama tak dapat nasi lemak.
Kalau dapat macam ni alangkah sedapnyeee..

August 2, 2014 at 6:16 PM

kempunan sebulan tak mkn nasi lemak hihi... x-)

August 9, 2014 at 12:04 PM

Eurrrmmm nas lemak, nasi tu nampak berlemak dan sambal ayam tu wooow nampak marbeles. Ehhh berapa harga utk meal mcm ni eh dlm Rm4.50 ade x ke murah lg
Dh penuh puasa 6 ke KM, Akaj Jm x start lg cadang in sha allah isnin next week sbb baru je selesai 'bersih' heee

August 9, 2014 at 1:28 PM

Rasanya RM8 kot kak JM... ni gambar dari google... klu mkn nasi lemak RM8 baik mkn pasta je hihi :)

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia