Look Nice Jugak Pakai Kerongsang Bunga Ni.

 Assalamualaikum korang!

Haaa... entry ni khas untuk CT Humairah.
Aku dah pakai kerongsang bunga ni kat kepala.
Nasib baik nampak sesuai gitu.
Ala... macam ala-alak heroin love you mr. erogant hahaha!
"phuih! perasan nauzubillah ko ni mahirah oi!*


CT Humairah ada bagi dua kerongsang.
Kerongsang satu lagi tu warna merah tapi takkan aku nak pakai dua2 gi koje haha.
Buang tebiat ke hape aku nak selit dedua kat situ.
Lain kalilah ek aku tunjuk.
 Kalau aku merapu snap gambo macam ni, aku share lagi.
Itu pun kalau tak muntahlah korang tengok yang ni.
Muehehe. 

Oklah, bye!


18 comments

August 24, 2014 at 9:06 AM

waaa.... cantekkkk... akak pon cantekkk.. hihhi :D

August 24, 2014 at 9:28 AM

haha.. satu letak kanan, satu lg belah kiri. purfeccttt .. hehe

August 24, 2014 at 9:33 AM

alahai akakkk.. shoutbox asyik error jer dr pg tadi syaz bukakk.. syaz bgtau sini je laa yerr... syaz nk bgtau yg syaz syg ibu zulaikha nihhh.. eyhh2... opssss.. hihihihi.. syaz tag akak kat sini laa.. hihihi :P

http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/08/segmen-mrs-mustache-bloglist.html#comment-form

akak jom join sekali.. akak kan rajinn.. hihihi :D

August 24, 2014 at 10:18 AM

alololo comelnyaaaaa kak!!!!!!!!!!!! Nadyya suka kerongsang cam ni.. pantang!!!!hehehe (f)

August 24, 2014 at 10:24 AM

Cantikkkk~Hehehe ;)

August 24, 2014 at 10:26 AM

Nak komen lagi:bgi bunga satuuuuuu~ :P

August 24, 2014 at 10:28 AM

salam blogger,,,singgah sini ye,,,sudi2 follow me...^_^tq

August 24, 2014 at 10:32 AM

cantiknya..akak pakai lagi cantik.. hehe :-)

August 24, 2014 at 10:42 AM

terima kasih... :-) insyaAllah nanti akak join... kat kampung tak de line ni..

August 24, 2014 at 10:43 AM

hohoho.. dah.. bunga utk awak... x-)

August 24, 2014 at 4:31 PM

Cantik2.. Skrg ni xkisah pun gaya pe kite pkai..lau org tye ckpla ni fesyen..ko hado? Hehehe.

August 24, 2014 at 5:49 PM

patut rasa macam kena seru hihiks.. ada entry khas untuk iols rupanyaaa..
ini ini yang kiteeee suka ni. akak pakai yang kite buat so ibarat kite ikut akak kemana saja :P eeh macam menyeramkan pulak hihiks.. (o) hihiks..

August 24, 2014 at 10:33 PM

alorhhhh comelll! bibir tu.. seksi.. xDDD

August 25, 2014 at 7:50 AM

Cantik dan sweet dah tu ala2 gadis sunti zaman dolu2, pakai bunga kat telinga hehehe

August 25, 2014 at 7:37 PM

ececeh.. phewwwitt~ XP

lawa kerongsang tu. tapi saya segan nak pakai. hehe

August 27, 2014 at 6:42 AM

Memang nice.
Saya beli banyak ni kat KWC.
Tapi ntah mane x jumpa dah sebab dok mengangkut barang dari rumah saya ke rumah mak tiap hari..cicir agaknye.

August 27, 2014 at 10:00 PM

Pndai akk gayakn keronsang tu.. Cntik terletak je.. :)

September 2, 2014 at 1:38 PM

memg nice ape

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia