Bila Kampung Tak Ada Line Coverage

Assalamualaikum korang!

Haha... aku mampu ketawa dalam sebal hari ni sebab line coverage tak dak kat Penyabung Johor ni.
Jadi tak dapatlah aku berblogwalking kat blog korang di malam2 hari.
Aku mampu jawab sikit2 je tau, huhu.
Naik sebal jugaklah bila telefon orang pun ko kena keluar dari rumah panjat bumbung.
Dah rasa macam monyet aku ni, haha.
Yang kelakarnya sepupu aku sampai cari line kat depan dewan majlis penyabung ni.
Semata-mata untuk dapatkan coverage yang best.
Sampai tertido-tertidolah dia dalam kereta sampai minyak habis.
Ko tak rasa kritikal ke keadaan coverage di sini hahaha.

Oklah, itu je nak cerita.
Nanti sambung lagi ya.
Bye!



16 comments

August 24, 2014 at 8:35 PM

tudiaaa..sabaq ja lah kak KM.. hehe.. :)

August 24, 2014 at 10:01 PM

akak.. one more again syaz tak dapat bukak shoutbox akak.. error memanjangg.. syaz nk bgtau .. syaz tag akak dekat sini.. maaf syaz tpksa bgtau dekat entry akak pulakk .. hihi :D

http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/08/7-things-about-syaz-harzays-minme.html

August 24, 2014 at 10:04 PM

ok... haha no problem.. :)

August 24, 2014 at 10:28 PM

takpe takpe... bukan selalu kak oi.. tapi perit gak larrr.. haha

August 24, 2014 at 11:36 PM

selamat malam... hehee..jom blogwalking sebelum tidur :)

August 25, 2014 at 12:36 AM

aaaa saje jekan... :-#

August 25, 2014 at 7:46 AM

Uishhh, jenuh jugak macam tuh...

August 25, 2014 at 8:20 AM

Tudiaa dahsyatnya. \(T∇T)/ Sampai terrtidur dalam kereta. Huhu

August 25, 2014 at 9:42 AM

kan.. bosan gile bila line takde.. hihi, spoil mood je

August 25, 2014 at 11:02 AM

Haa dia nk suh rest mata kejap..hihihi

August 25, 2014 at 4:41 PM

haha... tu cousing kak KM hahaha :-) kak KM tau lagi nak balik rumah hehe

August 25, 2014 at 4:44 PM

itu la pasal ira... :-)

August 25, 2014 at 7:31 PM

haha,, sabar je lah. tenet tak ada tak apa lagi. tenet slow, rasa nak baling je apa yang ada depan mata. =))

August 27, 2014 at 2:08 PM

Mak oiii..dasyat tu, Mahirah.

August 27, 2014 at 9:36 PM

Waaa.. Sampai thap cmtu sekali kak.. Dasyatnya..

September 2, 2014 at 1:40 PM

haha smp cenggitu skali...adoiii

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia